Gepost op
07 December 2018
nieuws

Vanaf 1 januari 2019 zal CM in heel Vlaanderen eenzelfde pakket diensten en voordelen aanbieden. De huidige regionale verschillen verdwijnen. Hierdoor zijn er een aantal aanpassingen in het aanbod, die mogelijk gevolgen hebben voorjou. CM stopt vanaf 1 januari 2019 met haar tegemoetkoming van 20 euro in het lidgeld van een jeugdvereniging. Betalingen van het lidgeld voor 2018 komen nog in aanmerking.

Maar niet getreurd! De kamptegemoetkoming van 5 euro per dag blijft wel behouden. Op kamp, bivak of weekend? De kampvergoeding is van toepassing op alle meerdaagse initiatieven van een erkende jeugdvereniging. Elk kind kan tot 100 euro per jaar kampvergoeding aanvragen. Daarvoor dienen ze na het kamp het formulier in dat u vindt op www.cm.be/jeugdvereniging.

In de gezondheidszorg zijn er heel wat noden. Daardoor moeten ze keuzes maken. Maar het nieuwe aanbod CM-diensten en –voordelen zal voor heel veel mensen het verschil kan maken.
Nog vragen? Dan kan je contact opnemen met CM Midden-Vlaanderen via mvl@cm.be. Alle info en voorwaarden vindt u op www.cm.be/voordelen.

*Onder voorbehoud van goedkeuring door de Controledienst.