Open navigation menu

Kvraagetaan

Loopt er iets niet helemaal vlot binnen jullie tak? Gaan jullie op leidingsweekend en nog op zoek wat inhoud? Organiseren jullie een planningsdag bij de start van het scoutsjaar waar je workshops wil aanbieden? Kies voor Kvraagetaan, de vorming op maat! Lees er in dit artikel alles over.

Met Kvraagetaan krijg je met je eenheid workshops en vormingen rond thema’s naar keuze. Kvraagetaan gaat nog meer dan onze andere vormingen in op vragen die leven binnen je eenheid. Op die manier proberen we zo veel mogelijk op maat te werken.

Iedereen uit de leidingsploeg kan een aanvraag indienen. Een aanvraag dien je in via dit formulier of door een mailtje te sturen naar [email protected]. Let op dat je workshops niet last minute aanvraagt. Het vraagt namelijk tijd om alles goed voor te bereiden, de juiste personen te vinden en duidelijke afspraken te maken. Dien je aanvraag minstens één maand op voorhand in. Bij voorkeur geef je ook enkele mogelijke data door. Op deze manier is er meer kans dat we jullie met de vraag kunnen helpen.

Na ontvangst van een aanvraag, stuurt de stafmedewerker die jullie workshop zal opvolgen een bevestigingsmailtje. Als er veel workshops rond hetzelfde thema worden aangevraagd door meerdere eenheden, plannen we een grotere workshop rond dat thema in op A La Carte of een workshopavond of nodigen we eenheden bij elkaar uit.

Een dringende hulpvraag kan natuurlijk altijd gesteld worden via eender welk communicatiekanaal.

Aanvragen

Dien je aanvraag online in

Ga naar het formulier

Amber - Stafmedewerker vorming en vloot

Contactpersoon