Open navigation menu

Kalender

Type:

Voor:

Weekendcursus animator deel 2

Lokeren
Vorming De focus van de Cursus Animator ligt op het leren maken van spelen en omgaan met leden.

Weekendcursus hoofdanimator deel 2

Nieuwpoort
Vorming De focus van de Cursus Hoofdanimator ligt op het begeleiden van een tak. We verwelkomen op deze cursus ervaren leiding.

Leidingsraad 2024

Brussel
Evenement We nodigen alle leiding en vrijwilligers van FOS Open Scouting uit om hun mening te geven en mee te discussieren over thema's en onderwerpen die jullie zelf belangrijk vinden. Inschrijven

Vlootraad maart

Gent
Netwerk De vlootraad komt een vijftal keer per jaar samen.

Algemene vergadering Maart 2024

Gent
Evenement Elk jaar roepen we minstens tweemaal een Algemene Vergadering bijeen. De AV is een belangrijk inspraakorgaan. Het is hét hoogste beslissingsorgaan van FOS Open Scouting.

Weekendcursus hoofdanimator deel 3

Sint-Niklaas
Vorming De focus van de Cursus Hoofdanimator ligt op het begeleiden van een tak. We verwelkomen op deze cursus ervaren leiding.

Scoutchallenger

Evenement De (Scout)Challenger is een staptocht vol scoutstechnieken voor alle FOS-leden georganiseerd door drie FOS-eenheden: 151ste De Koala’s, 192ste De Wouw en 226ste De Leeuwerik. Inschrijven

(A)EL-netwerk West-Vlaanderen

Netwerk Ben je als (A)EL benieuwd hoe andere eenheidsleiding het aanpakken in hun eenheid? Kom dan naar de (A)EL-netwerken. Vijf keer per jaar gaat er een netwerk door in je provincie, telkens in het lokaal van een andere eenheid.
Help jeugdbewegingen immaterieel erfgoed te worden