Gepost op
actie

Ben jij de beste kampfotograaf?

Ploeg Communicatie organiseert een wedstrijd voor alle eenheden. We gaan een zomer lang op zoek naar de beste kampfotograaf. Op een kamp worden ongetwijfeld een heleboel foto's genomen. Normaal doet ploeg communicatie ook een jaarlijkse tour om kampfoto's te nemen. Helaas kunnen we dit jaar onze foto's niet zelf aanvullen - met dank aan het vieze beestje, Corona. Daarom rekenen we op jullie fotografie-talent.

Stuur jouw foto's door!

We gaan op zoek naar de beste kampfotograaf. Ben jij de persoon die het kamp door de zoeker bekijkt? Of zit er een kampfotograaf in de eenheid? Waag dan jouw kans. Stuur jullie beste kampfoto's in hoogste kwaliteit op via WeTransfer naar [email protected]

Deelnamevoorwaarden

• Alle fotografen die aanwezig zijn op kampen van FOS Open Scouting mogen hun foto's inzenden. Dit kunnen leden, leiding, kookouders ... zijn.
  • De fotograaf stuurt een (grote) selectie kampfoto's (HiRes) in een map met vermelding van de naam van de fotograaf en de eenheid.
  • De fotograaf gaat ermee akkoord dat FOS Open Scouting de foto's gebruikt op hun kanalen, in toekomstige publicaties ... Uiteraard met vermelding van fotograaf en eenheid.
  • De foto's zijn steeds conform de privacy richtlijnen

En de winnaar is ...

Aan het einde van de kampzomer gaat ploeg communicatie de foto's bekijken en kiest de winnaar op basis van alle ingezonden foto's. We gaan niet op zoek naar de kampfoto van het jaar. We gaan opzoek naar de kampfotograaf van het jaar.

De prijzenkast

• De winnaar krijgt van ons een DIANA F+ lomografie camera. Deze creatieve analoge camera, uitgerust met een fantastische flitser, zal je wereld verlichten. Schiet dromerige, kleurige beelden op 120 film!
  • Het voltallige podium (1e - 2e en 3e plaats) krijgt een print op canvas van hun favoriete kampfoto.