Bij het reizen naar, terugkomen van en tijdens het kamp kan het zijn dat kookouders of leiding gebruik maken van hun eigen wagen. Deze kan je dan extra laten verzekeren. Is die wagen al omnium verzekerd dan loont dit eigenlijk niet de moeite.

Voorafgaande controle schade aan wagen

Het aanvraagformulier moet deels ingevuld worden door een (lokaal) Ethias-kantoor maximum 2 dagen voor vertrek (of voor gebruik wagen voor het kamp). Je dient de wagen mee te nemen en te tonen. Een medewerker van het Ethias-kantoor controleert of er reeds schade is aan de wagen en vult de laatste pagina in. (De adressen van de lokale Ethias-kantoren staan vermeld op het aanvraagformulier.)

Eens het formulier (door hen) correct ingevuld werd, bezorg je het zo spoedig mogelijk aan het FOS Open Scoutingkantoor (inscannen en mailen naar [email protected] of afgeven ter plekke).

Kostprijs?

Een factuur volgt achteraf. De kostprijs is afhankelijk van de periode. Meer info tref je aan in de bundel 'Verzekering in een notendop'. De kostprijs voor twee weken bedraagt zo’n 120 euro. 

Dekking

In de dekking is het volgende inbegrepen met een vrijstelling van 250 euro:

  • stoffelijke schade
  • brand (PV laten opmaken!)
  • diefstal (PV laten opmaken!)

Voor meer informatie kan je de algemene voorwaarden van deze polis doornemen.

Aangifte van eventuele schade

Niet gevonden wat je zoekt?

Zoeken