Wekelijkse activiteiten

Wekelijkse activiteiten zijn mogelijk. Ook activiteiten van FOS Nationaal starten weer op. Uiteraard gelden er nog steeds enkele maatregelen. Deze maatregelen hangen af van de huidige kleurencode. Hoe jullie de activiteiten veilig organiseren lezen jullie onder corona jaarwerking

Kunnen we evenementen organiseren?

Eetfestijnen, fuiven ... het ziet er momenteel anders uit dan gewend. Sommige evenementen kunnen doorgaan onder strikte maatregelen. Op ikorganiseer.be kan je meer informatie vinden over het organiseren van evenementen.

Let op! De regels voor evenementen zijn niet dezelfde als de jeugdwerkregels. Wij vragen dan ook aan eenheden om bij het organiseren van evenementen steeds contact op te nemen met de lokale overheid. Zo zijn jullie zeker dat de juiste regels worden gevolgd.

Wat met activiteiten voor de vrijwilligers van FOS Nationaal?

We organiseren steeds al onze activiteiten volgens de jeugdwerk maatregelen. Grote evenementen kunnen helaas niet doorgaan. Voor saamdagen is er een alternatief spel. Vrijwilligers dienen steeds een mondmasker te dragen bij verplaatsingen op kantoor.

Wat met het Landelijk Secretariaat?

Het landelijk secretariaat blijft tijdens kantooruren bereikbaar. We hebben ons zo georganiseerd dat zoveel mogelijk aan telewerk kunnen doen zonder onze bereikbaarheid te verliezen. Je kan ons bellen tijdens de kantooruren via 09 245 45 86 of mailen naar [email protected]

Wij hebben iets nodig uit de FOS-Shop. Wat nu?

De FOS Shop is opnieuw open op woensdag. Ook online kunnen jullie bestellen via https://fosshop.be. Een mondmasker is verplicht in de FOS Shop. Gelieve ook de handen te ontsmetten bij het binnenkomen.