FOS Open Scouting is een vrijwilligersorganisatie pur sang. Alles wat er wordt verwezenlijkt komt tot stand dankzij de belangenloze inzet van de vele lokale en nationale vrijwilligers.

Toch is er ook een ploeg van professionele krachten vast in dienst. Zij zorgen voor de dagelijkse ondersteuning van eenheden, ploegen, commissies en Federaal Bestuur. Zaken die moeilijker in het weekend, 's avonds en tussendoor kunnen worden geregeld nemen zij ook voor hun rekening.

De stafmedewerkers: het FOS4U-team!

Elke stafmedewerker heeft een eigen specifiek takenpakket en ondersteunt een bepaald onderdeel van de nationale structuur. Op het kantoor werken de volgende stafmedewerkers:

Jan, Federaal Verantwoordelijke

Jan

Jan is onze Federaal Verantwoordelijke en tevens lid van het Federaal Bestuur, de beleidscommissie en de Commissie Eenheden.
Florence, eenheden & grootsteden

Florence

(A)EL's mogen Florence bestoken met hun vragen. Ook met vragen over lokalen kan je bij haar terecht. Zij ondersteunt de Commissie Eenheden en de (A)EL-netwerken
Jil, Stad Gent en betrokkenheid

Jil

Gentse en Oost-Vlaamse (A)EL's kunnen bij Jil met al hun vragen terecht. Ook betrokkenheid creëren met/tussen nationale vrijwilligers & eenheden staat op haar agenda.
Lop, visie en diversiteit

Lop

Lop is verantwoordelijk voor het uitvoeren van ons beleid rond diversiteit en visie samen met onze enthousiaste vrijwilligersploegen
Margot, evenementen en internationaal

Margot

Margot is de steun en toeverlaat van de Saamdagenploeg, de logistieke ploeg en de ploeg internationaal.
Nina, vorming en seascouting

Nina

Nina ondersteunt onze nationale vormingsploeg TRAVO en de Vloot (seascouts).
Carola, administratie en ICT

Carola

Carola is dé vrouw als het over ledenadministratie, boekhouding, evenementen- & kampadministratie en belastingvrije giften gaat.
Rik, beheerszaken

Rik

Rik staat in voor de opvolging van onze begroting, beleidsrapportering, interne kwaliteitszorg ... Ook de verzekeringen en de organisatie van de Algemene Vergadering zijn bij hem in veilige handen.
emil

Emil

Onze stafmedewerker Communicatie en Producten verzorgt de communicatie en de producten van FOS Open Scouting. Hij doet dit samen met de Ploeg Communicatie en Ploeg JaHoe?! Bij Emil kan je terecht met al jouw vragen over communicatie.

Niet gevonden wat je zoekt?