Ploeg Internationaal heeft drie kerntaken. Ze ondersteunt eenheden in het organiseren van een buitenlands kamp of deelname aan een internationaal kamp, ze vertegenwoordigt FOS Open Scouting op Nationaal-, Europees- en wereldvlak en is een speurneus naar interessante buitenlandse evenementen, vormingen en producten.

ploeg internationaal

Deze ploeg bestaat uit vrijwilligers die ervaren zijn in het organiseren van een buitenlands kamp en die graag eens over de grenzen heen kijken. Maar ook scouts in hart en nieren met een grote brok ervaring kan je hier terugvinden! Heb je de internationale kriebels te pakken? Laat het ons dan weten: internationaal@fos.be.

Deze ploeg heeft trouwens ook twee gigantische kanjers; 'Internationaal Commissarissen' genaamd. Zij vertegenwoordigen ons op Europees en Wereldniveau bij WOSM en WAGGGS en zitten ook maandelijks samen met hun collega's van de andere Belgische scoutsfederaties.

PicaSarah Neyts of Pica vertegenwoordigt ons bij WAGGGS

wombatJeroen Muylle of Wombat vertegenwoordigt ons bij WOSM

Niet gevonden wat je zoekt?