Grote map, Groot geweld, een Scoutsmap voor scouts- en gidsenleid(st)ers. Maar ook voor het kleinere geweld hebben we een groots product in de rekken! Voor hen is er de Scoutsgids: een kleine A5-ringmap waarin we dit decennium een heleboel ledenproducten hopen op te bergen! Tot nog toe kan je je mapje tot de rand vullen met drie kiplekkere FOS-producten:

Techniekengids: alles over het buitenleven

De Techniekengids is een losbladig handboek over het buitenleven. De gids is helemaal op maat van JVG’s-Aspiranten en VG’s-Juniors gemaakt. Ze vinden er alle informatie die ze nodig hebben over 13 onderwerpen:

Uitrusting, Onderweg, De weg vinden, Hindernissen overwinnen, Schatten & meten, Natuur, Werkmateriaal, Tenten, Houtvuur, Knopen, Pionieren, Zeg het eens anders en Eerste Hulp.

Maar uiteraard mogen ook Seniors en zelfs leid(st)ers zich een exemplaar aanschaffen!

Typisch Scouting

Deze tekst bevat alle informatie die leden nodig kunnen hebben om zich helemaal thuis te voelen in scouting. Alle info over het ontstaan van scouting, de betekenis van wet & belofte of het hoe en waarom van het uniform vinden ze er in terug.

Handboek Roeien & Zeilen op Stilstaand water

Voor de waterratten onder ons is er dit theoriehandboek over roeien en zeilen op stilstaand water. Een losbladig handboek waar je in 12 hoofdstukken de theorie van het roeien en zeilen onder de knie krijgt. Voeg hier de praktijkervaring van de Vlootcursussen aan toe, en je krijgt een seascout of –gids die je door de wildste (stilstaande) watertjes vaart!

De ‘Techniekengids’ en ‘Typisch Scouting’ samen in een Scoutsgids zijn te verkrijgen bij de FOS-Shop voor de prijs van €9,50. Seascouts die reeds een ‘Handboek Roeien & Zeilen op Stilstaand Water’ kochten op cursus, hebben al een mapje. Zij kunnen de nieuwe inhoud (Techniekengids & Typisch Scouting) apart kopen en hoeven dus geen tweede mapje aan te schaffen. De kostprijs hiervoor is €6,50.

In de komende jaren hopen JaHoe!? & de Vloot nog enkele producten bij elkaar te pennen. Wordt dus vervolgd!

Niet gevonden wat je zoekt?