Met deze tool kunnen eenheden zelf hun sterktes en zwaktes ontdekken.

Wat is FOS Ontpopt?

FOS Ontpopt start met een bevraging bij leden (vanaf 14 jaar), ouders, stam/vzw/comité en (eenheids)leiding. Vervolgens gaat de leid(st)ersploeg aan de slag met de resultaten van de bevraging om hun werking (nog) te verbeteren.

Eenheden kunnen zelf kiezen om in FOS Ontpopt te stappen en op zoek te gaan naar de sterke en zwakke(re) punten van de eenheid.

Wat verwachten we van jou?

Ben je leiding of eenheidsleiding, dan rekenen we op jullie om ouders en oudste leden van jouw eenheid te informeren over FOS Ontpopt. Motiveer ze ook om de bevraging zo snel mogelijk in te vullen.

Ben je lid of ouder? Vul dan zo snel mogelijk de bevraging die je gekregen hebt in.

De bevraging

Met de bevraging willen we bij (eenheids)leid(st)ers, ouders, oudste leden, stam/vzw/comité peilen naar het het reilen en zeilen van bij je eenheid.

• Wat vind jij van het lokaal?
  • Zijn de activiteiten leuk?
  • Wat vind jij de sterke punten van je (mede)leiding?
  • ...

Vul de bevraging zo snel mogelijk helemaal in. Je leid(st)ersploeg gaat met de resultaten aan de slag!

Hoe gaat het daarna verder?

FOS Open Scouting bezorgt de resultaten aan je leid(st)ersploeg. Jouw antwoorden zijn hun voer voor discussie. De leid(st)ersploeg zoekt uit hoe ze de eenheid nog beter kan maken.

Heb je nog vragen over FOS-Ontpopt?

Mail naar [email protected] of bel naar het FOS-kantoor op 09 245 45 86.

Niet gevonden wat je zoekt?