Wat is FOS Ontpopt?

FOS Ontpopt is een tool voor eenheden, waarmee ze hun sterktes en zwaktes kunnen ontdekken. Eenheden kunnen zelf kiezen om in FOS Ontpopt te stappen.

FOS Ontpopt start met een bevraging bij leden (vanaf 14 jaar), ouders, stam/vzw/oudleiding en (eenheids)leiding. Vervolgens gaat de leidingsploeg aan de slag met de resultaten van de bevraging.

Wat verwachten we van jou?

Ben je leiding of eenheidsleiding, dan rekenen we op jullie om ouders en oudste leden van jouw eenheid te informeren over FOS Ontpopt. Motiveer ze ook om de bevraging zo snel mogelijk in te vullen.

Ben je lid of ouder? Vul dan zo snel mogelijk de bevraging die je via mail hebt gekregen in.

De bevraging

Met de bevraging willen bij (eenheids)leiding, ouders en oudste leden peilen naar het het reilen en zeilen van bij je eenheid.

• Wat vind jij van het lokaal?
  • Zijn de activiteiten leuk?
  • Wat vind jij de sterke punten van je (mede)leiding?
  • ...

Vul de bevraging zo snel mogelijk helemaal in. Je leidingsploeg gaat met de resultaten aan de slag!

Hoe gaat het daarna verder?

FOS Open Scouting bezorgt de resultaten aan je leidingsploeg. Jouw antwoorden zijn hun voer voor discussie. De leidingsploeg zoekt uit hoe ze jouw eenheid nog beter maken.

Heb je nog vragen over FOS-Ontpopt?

Alle info over FOS Ontpopt vind je op fosontpopt.be.

Je kan ook mailen naar commee@fos.be of bellen naar het FOS-kantoor op 09 245 45 86.

Niet gevonden wat je zoekt?