Een officiële uitnodiging viel eind oktober bij de leden van de Algemene Vergadering in de bus. Niet alle leden van de leidingsploeg van FOS Open Scouting worden op de AV verwacht, maar ze zijn in principe wel allen welkom. Inschrijven doe je zeker vóór 18 november via dit inschrijvingsformulier. Gezien we deze AV online organiseren is tijdig inschrijven de boodschap. Ingeschrevenen krijgen in de dagen voor de AV dan een link in hun mailbox om online te kunnen deelnemen aan deze AV.

Aan het begin van het scout- en gidsenjaar geeft iedere eenheid in Keeo aan welke drie scouts & gidsen op de AV zullen stemmen voor hun eenheid (bezorg hen de functie 'eenheidsafgevaardigde AV 1', of '2' of '3').

Hier vind je alvast een volmachtformulier. voor het geval je niet aanwezig kunt zijn. Je kan je volmacht enkel aan een ander AV-lid bezorgen. Contacteer [email protected] om te weten wie reeds ingeschreven is. Elk lid van de AV kan maximaal 2 volmachten van andere AV-leden dragen. Ook hier is het belangrijk om de ingevulde formulieren (neem een foto of scan) vóór 18 november te bezorgen via [email protected].

Op de agenda

• 19u20 online welkom, 19u45 start AV
  • 22u15 einde AV
  • Locatie: in je kot (voorzie een laptop en een goede internetverbinding om te kunnen deelnemen)
  • Inschrijvingen: vóór 18/11 via dit inschrijvingsformulier.