Je bent hier:

Waar en wanneer?

Saamdagen heeft jaren op onze vertrouwde locatie DeBrink gezeten, maar het is tijd voor iets anders! We gaan op avontuur en vestigen ons dit jaar op het prachtige provinciaal domein Puyenbroeck. Alle deelnemers worden verwacht op vrijdag 27 september tussen 20u en 22u aan de ingang van het domein. Saamdagen eindigt op zondag 29 september om 14u à 15u, na de gezamenlijke opkuis.

Hoe geraak ik daar?

Met de trein

Het station van afspraak is het NMBS-station van Beervelde. Van daaruit kunnen jullie onze gratis busshuttle (20u - 22u45) nemen tot aan de poort van het domein!

Als je met de trein komt vragen we met aandrang dat je je ook op de trein gedraagt als scouts en gidsen. Je op de trein in de vernieling drinken is in de verste verte geen noodzaak voor een goede Saamdagen-start.

Met de fiets

We moedigen Gentse eenheden en zelfs eenheden van daarbuiten aan om met de fiets te komen! Puyenbroeck is op een mooie fietsafstand van Gent en je doet er het klimaat en milieu een groot plezier mee <3

We voorzien voldoende plaats om jullie fietsen veilig te stockeren op het domein en kunnen samen kijken wat er mogelijk is qua transport voor jullie bagage.

Met de auto

Puyenbroeck is zeer goed bereikbaar en er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid aan de ingang van het domein (Parking 1, Puyenbrug 1A, Wachtebeke). Let op! het is niet mogelijk om met een auto of remorque tot op het evenementendomein te rijden. je zal dus nog 500 meter moeten wandelen met jullie materiaal.

saamdagen podiumgrond

Wat neem ik mee?

We verwachten iedereen op Saamdagen in FOS-uniform.

  • Gamel, bestek en eventueel je herbruikbare FOS-beker
  • Matje, warme slaapzak en een tent om in te slapen. Spreek af met je eenheid
  • Geld, bankkaart of payconiq voor consumpties aan de bar
  • Warme kledij, regenjas en botinnen
  • Een beetje reservekledij, handdoek en toiletzak

Wat neem je niet mee?
Op Saamdagen zijn alle illegale drugs en eigen alcoholische drank verboden (zie ook onze regels). Neem dit dus niet mee. Op Saamdagen zelf zal op voldoende tijden drank aanwezig zijn, zowel alcoholisch als niet-alcoholisch en dit aan democratische prijzen.

Herbruikbare beker
Bij de incheck kan je ook meteen een beker kopen/huren aan 2 euro (je krijgt een waardebon waarmee je op zondag je 2 euro terug kan krijgen als je je beker binnenbrengt). Heb je zelf nog eentje thuis liggen? Neem dan gerust die mee!
 

Niet gevonden wat je zoekt?

Search