Ledenwerving

Ledenwerving is geen exacte wetenschap. ‘Met vallen en opstaan’ is zowat de beste techniek. FOS Open Scouting verzamelde voor haar eenheden de beste ledenwervingstips en ontwikkelde zelfs een berg aan (gratis) ledenwevingsmateriaal om mee aan de slag te gaan. In 2014 lanceerde we de campagne 'Wild van FOS Open Scouting', deze werd anno 2016 vernieuwd en hernomen. Met deze campagne willen we laten zien waarom we wild zijn van onze scoutsbeweging! Het materiaal is bruikbaar om je eenheid in de kijker te zetten bij -12, +12 & potentiële nieuwe leiding.