STAM

Met het nieuwe concept van De Nationale STAM richten we ons met FOS Open Scouting met heel veel plezier op oud-nationale vrijwilligers en -personeel.
Was jij ooit actief in een ploeg, werkgroep, commissie of het bestuur? Dan ben je meer dan welkom tijdens de activiteiten voor De Nationale STAM!
Wil je toenmalige medevrijwilligers graag uitnodigen? Dat kan gerust. Elk nieuw lid van De Nationale STAM kan zich inschrijven door te mailen naar stam@fos.be.

Op 30 juni 2018 worden oud-nationale vrijwilligers en -personeel dan ook uitgenodigd om samen te brunchen, we bijten de spits af met een eerste activiteit.
Schrijf je in!

Ben jij ingeschreven? Dan zien we je graag op zaterdag 30 juni 2018 omstreeks 10u30 in Table Stories, Land van Waaslaan 78, 9000 Gent.

Met de steun van