JaHoe!?

Producten voor leiding en leden

JaHoe!? is de ploeg die het inhoudelijke kader van Open Scouting omzet in producten. De ploeg reikt je publicaties, spel- en werkmateriaal, ideeën en activiteiten aan als een kader om het spel van scouting te verrijken en te onderbouwen. De ploeg ontwikkelt zowel materiaal voor leiding (bv. de Scoutsmap en FOSwiki), als voor leden (bv. Welpenboekje en Scoutsgids).

Samenstelling & werking

Net als de andere ploegen bestaat JaHoe!? uit een equipe scouts & gidsen met uiteenlopende profielen. Je hebt denkers en doeners, korte- en langetermijndenkers, zwevers en praktische mensen, etc.

De werking van de ploeg zelf wordt gecoördineerd door een kernteam dat het beleidsplan en de budgetten in de gaten houdt. Zij worden uit en door de ploeg gekozen.

Zeswekelijks komt een groepje ploegleden samen op een ploegvergadering om het ruimere kader voor de projecten en de samenhang tussen projecten te bespreken.

Daarna gaan verschillende projectteams aan de slag om de projecten concreet uit te werken. Het aantal teams kan voortdurend wijzigen, afhankelijk van de projecten die moeten worden uitgewerkt.

Meewerken?

Wil je graag meewerken binnen ploeg JaHoe!?. Dan zijn er verschillende manieren om ons daarvan op de hoogte te brengen:

• Mail naar jahoe@fos.be.
  • Bel naar 09/245.45.86 en vraag naar Margot.
  • Of wandel eens binnen op het FOS-kantoor (Kortrijksesteenweg 639, 9000 Gent).

Mail naar jahoe@fos.be
Of bel 09 245 45 86