Welkom Justine

Gepubliceerd op 7/09/2017 in Landelijk Secretariaat door FOS Beheer. Deel

Justine is de nieuwe stafmedewerker communicatie en producten voor FOS Open Scouting en stelt zich even voor

Wat doe ik?

Enerzijds ben ik verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie bij FOS Open Scouting. Concreet is dit zowel het opstellen van een communicatiebeleid als het ontwikkelen van campagnes. Ook implementeer ik de nieuwe huisstijl in al onze communicatie.
Anderzijds ondersteun ik de ploeg JAHOE!? en ontwikkel samen met hen producten.

Hoe bereik je mij?

Je kan mij vinden in het kantoor van FOS Open Scouting. Met vragen kan je mij bereiken door te bellen naar 09/245.45.86 of te mailen naar justine@fos.be.

Vul je gegevens hieronder in of meld je aan

wordt niet getoond

Volg het laatste FOS-nieuws

Schrijf je in op onze rss feed