Vacature jamboreeploeg

Gepubliceerd op 4/09/2017 in Internationale activiteiten door FOS Beheer. Deel

Jamboree 2019 komt eraan! Dit keer gaat het door in de Verengde Staten.

De voorbereidingen komen alvast op gang om een onvergetelijke editie te garanderen. Hiervoor zijn we nog op zoek naar mensen die zich willen engageren binnen de ploeg.

Heb je interesse? Ga dan als de bliksem naar de infopagina met de vacature voor meer info!

Vul je gegevens hieronder in of meld je aan

wordt niet getoond

Volg het laatste FOS-nieuws

Schrijf je in op onze rss feed