Investeer in het jeugdwerk! Want Jeugdwerk werkt!

Gepubliceerd op 15/03/2017 in FOS-hot door FOS Beheer. Deel

Steeds meer moeten doen, met steeds minder middelen... wij missen de logica!

Daarom ondertekende FOS Open Scouting samen met de gehele jeugdwerksector dit pamflet.

Alle jeugdbewegingen en jeugdwerkverenigingen achter hetzelfde doel: een duidelijk signaal naar de Vlaamse Overheid.

Het moet maar eens gedaan zijn. We verwachten dat de overheid niet langer bespaart, maar investeert in het jeugdwerk! Want Jeugdwerk werkt!

Vind ook jij het jeugdwerk waardevol? Zorg dan dat dit bericht massaal gedeeld wordt met de vermelding #jeugdwerkwerkt #welatenonshoren

De sociale media mag er vol mee staan zodat het signaal van een hele sector eindelijk gehoord en opgepikt wordt.

Vul je gegevens hieronder in of meld je aan

wordt niet getoond

Volg het laatste FOS-nieuws

Schrijf je in op onze rss feed