Theoriedag Roeicursus Getijden

Op 16/09/2017

Theoriedag Roeicursus Getijden

• WANNEER? 17/09/2016
  • WAT? Heb je een nautische cursus in het vooruitzicht en wil je vooraf al eens de theorie doorlopen met een ervaren Vloot- instructeur? Dat kan!
  • WIE? Voor alle sea scoutsleden binnen FOS Open Scouting die in het cursusjaar 16 jaar oud zijn/worden en in het bezit van een commandobrevet roeier op stilstaand water.

Er werden geen foto's gevonden.

Vul je gegevens hieronder in of meld je aan

wordt niet getoond