Gepost op

Wij zijn FOS Open Scouting. Onze plaatselijke scoutsgroepen (of eenheden) organiseren activiteiten, weekends en kampen voor meer dan 9.500 leden. Ons spel vertrekt vanuit een actief pluralistisch en open maatschappijbeeld. Wij zijn op zoek naar een stafmedewerker communicatie. Een zeer boeiende job binnen onze bruisende organisatie.

Jouw takenpakket in het kort

Management van onze communicatie

• Je bent verantwoordelijk voor zowel onze interne als externe communicatie. Je bewaakt het communicatiebeleid en het merk FOS Open Scouting. Je beheert onze communicatiekanalen op een strategische manier. Je voorziet content met hulp van vrijwilligers en collega's. Je coacht vrijwilligers en stafmedewerkers in hun communicatie

Productiebegeleiding

• Je begeleidt en bewaakt het productieproces van pedagogische tools en publicaties. Dit doe je steeds in samenwerking met betrokken collega's. Je ontwikkelt expertise op vlak van productontwikkeling.

Opvolging ICT

• Je bewaakt samen met de vrijwilligersgroep de goede werking van onze websites en onderhoudt de contacten met het ICT-bedrijf dat ons ondersteunt.

Coachen en ondersteunen van vrijwilligers(groepen)

• Je coacht, ondersteunt en begeleidt onze werkgroep communicatie en de werkgroep ICT. Je zorgt voor een efficiënte expertise-overdracht binnen en tussen de verschillende werkgroepen.

Bijkomende taken en projecten

• Je werkt mee aan onze werking en participeert actief in onze globale dienstverlening en nationale evenementen. Je neemt deel aan (beleids)vergaderingen relevant voor je functie.

Ontdek de volledige vacature

Solliciteren kan tot 4 september

Stuur ten laatste 4 september 2022 jouw motivatiebrief en cv naar [email protected] (t.a.v. Jan Verbeure). Vermeld duidelijk de titel van de vacature 'stafmedewerker communicatie' in het onderwerp van de mail.

Een eerste selectie gebeurt op basis van motivatiebrief en cv. Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor een praktische proef. Startdatum in onderling overleg, bij voorkeur zo snel mogelijk.

Meer informatie

Voor inlichtingen kan je contact opnemen met Jan Verbeure (Federaal Verantwoordelijke) op 09 245 45 86. Bijkomende informatie over FOS Open Scouting vzw kan je vinden via de website www.fosopenscouting.be.