Je bent hier:

Gepost op

Reikhalzend uitkijken naar sjorconstructies op kamp? Nu nog meer want de samenaankoop sjorhout ging van start. KSA zette de samenaankoop op poten en wij mogen aansluiten. Bestellen kan tot en met 27 januari 2021. Later bestellen is niet mogelijk! 

SJORHOUT

KSA koos voor een duurzame leverancier. Het hout werd lokaal gekapt binnen het kader van duurzaam bosbeheer. Het hout werd niet geïmpregneerd. Geïmpregwatte? Het impregeneren van hout wil zeggen dat het onder vacuüm en druk behandeld wordt met chemische producten. Het doel daarvan is om de levensduur van het hout te verlengen. Dat kan echter evengoed door het sjorhout op een correcte manier te onderhouden. 

Jullie krijgen de keuze tussen wit geschilde palen of wit gefreesde palen. Je kan slechts één van beide soorten bestellen. Dit om de leveringen vlot te laten verlopen. Je kiest dus voor geschilde of gefreesde palen. Bij geschilde palen is de schors van de boomstam afgeschild. Het hout heeft een iets authentiekere look maar de diameter kan verschillen. Bij gefreesde palen werd het hout door de schaafmachine gehaald. Daardoor is de diameter van de palen steeds dezelfde en zien ze er egaal uit. De gefreesde palen zijn iets zwaarder dan de geschilde. 

PRIJZEN

Omwille van de bundeling van een groot aantal bestellingen, verkrijgen jullie de sjorbalken aan een voordelige prijs. De sjorbalken worden op een door jullie gekozen adres geleverd. De levering zelf kost €90. Kennen jullie een andere eenheid of KSA-groep in de buurt? Er is de mogelijkheid om samen op eenzelfde adres te leveren. Dan kunnen jullie de leveringskosten drukken. Dit geef je aan in het bestelformulier (zie verder). 

Prijzen per sjorbalk: 

LENGTE

GEFREESD

GESCHILD

1 m

x

€ 2,20

1,5 m

x

€ 3,10

2 m

€ 4,90

€ 4,10

2,5 m

€ 6,10

€ 5,10

3 m

€ 7,30

€ 6,00

4 m

€ 10,10

€ 8,10

5 m

€ 13,20

€ 11,90

6 m

€ 22,40

€ 13,20

7 m

€ 28,40

€ 14,50

8 m

€ 33,70

€ 16,00

BESTELLEN

Via dit bestelformulier kan je een bestelling plaatsen. Je vult het volledige formulier in. Je duidt aan hoeveel en welke balken je wil, waar ze geleverd mogen worden … Opgelet het is niet mogelijk om zowel gefreesde als geschilde palen te bestellen. Het te betalen bedrag wordt automatisch ingevuld. 

Wanneer het formulier volledig en correct is ingevuld, stuur je het ten laatste op 27 januari door naar [email protected] Geef het bestand de volgende naam: ‘eenheidsnummer’_Samenaankoop_2021. 

LEVERING

Jullie bestelling wordt in mei of juni geleverd. Net op tijd voor een geweldige sjorconstructie op kamp. Spreek eventueel met nabijgelegen groepen af om een bestelling samen te laten leveren. Zo beperk je de leverkosten. 

BETALEN

Het bestelformulier rekent automatisch uit welk bedrag jullie dienen te betalen. Houd hierbij rekening met de leveringskosten (€90). Jullie ontvangen na jullie levering een factuur van FOS Open Scouting.