Gepost op

Proefkonijnen gezocht! Letterlijk en figuurlijk.

Samen met korte keten aanbieders, sociaal-culturele partners, boeren en andere jeugdbewegingen, schakelt FOS Open Scouting een duurzaam tandje hoger. We slaan de handen in elkaar voor de ontwikkeling van een digitaal platform dat het aankopen van voeding in de korte keten eenvoudig maakt. Op die manier vinden fouriers op kamp snel en makkelijk de weg naar duurzame producten. We spelen in op de vraag van Belgische boeren en producenten die in de zomermaanden niet steeds voldoende afzet vinden voor hun aanbod. Tegelijkertijd biedt dit een antwoord op de toenemende vraag van jeugdverenigingen naar duurzame voeding op kamp.

We zijn op zoek naar proefkonijnen!

Dat platform toveren we niet zomaar uit onze hoed. Er gaat een heel proces aan vooraf. Onderdeel van dat proces is een testfase in de zomer van 2021. Een kans om uit te zoeken hoe we eenheden en aanbieders het best met elkaar in contact bregen. Welke manier van afnemen werkt het best? Hoe werken we de betaling en levering verder uit?

Om op die vragen te antwoorden zijn we op zoek naar ... JULLIE!

Heeft jouw eenheid en vooral hebben jullie fouriers zin om deze zomer 'next level' te gaan? Om te kokerellen met eerlijke en duurzame producten? Zien jullie het zitten om met ons even rond de tafel te zitten? Subliem! Hier lees je alle praktische info. Bij interesse, laat van je horen via [email protected].

Margot

Heb je een vraag?

Margot helpt jou graag verder!

Margot is de steun en toeverlaat van de Saamdagenploeg, de logistieke ploeg en de ploeg internationaal.