Je bent hier:

Gepost op

Halfweg augustus heeft Hannes het Federaal Bestuur ingelicht over het feit dat hij zich kandidaat zou stellen voor het voorzitterschap van sp.a. Hannes heeft hierbij meteen te kennen gegeven dat hij die kandidatuur onverenigbaar acht met de functie van Federaal Verantwoordelijke van FOS Open Scouting. Als Federaal Bestuur willen we uiteraard ook niet dat FOS Open Scouting geassocieerd wordt met een politieke partij. Binnenkort zal Hannes FOS Open Scouting dus verlaten als Federaal Verantwoordelijke.

Als Federaal Bestuur vinden we het uiteraard jammer om afscheid te moeten nemen van Hannes als gezicht van onze beweging. Hannes heeft zich gedurende meer dan anderhalf jaar met volle overgave ingezet voor FOS Open Scouting en als bestuur zagen we nog veel potentieel in deze samenwerking. Tegelijkertijd zijn we ook altijd trots geweest op zijn passie en maatschappelijk engagement. Die kwamen ook sterk tot uiting in de manier waarop Hannes de functie van Federaal Verantwoordelijke uitvoerde. We zien hem dan ook graag verder zijn idealen nastreven.

Hannes heeft zich geëngageerd om nog een aantal lopende zaken af te handelen. Tijdens deze periode zal hij FOS Open Scouting echter niet langer vertegenwoordigen als Federaal Verantwoordelijke. Binnen het Federaal Bestuur zullen we in de loop van de volgende dagen bekijken hoe op korte termijn de continuïteit kunnen garanderen en wanneer we de aanwerving van een nieuwe Federaal Verantwoordelijke kunnen opstarten.

We willen Hannes uitdrukkelijk bedanken voor de fijne samenwerking en wensen hem alle succes toe in de toekomst.

Voor vragen kan u terecht bij Jef D’Hollander, voorzitter van FOS Open Scouting ([email protected])