Je bent hier:

Gepost op

De voorbije dagen trok een ongeziene regenbui over ons land. In eerste instantie hadden onze eenheden overlast. Maar nu de kampen veilig geëvacueerd zijn en we de schrijnende beelden zien, zijn we overtuigd: wij zijn niet de slachtoffers van dit noodweer. Onze gedachten zijn bij de mensen die een dierbare verloren of hun thuis moesten verlaten.

We merken dat er een sterke solidariteit heerst bij onze eenheden. De drang om iets te doen is groot. We willen als organisatie de handen uit de mouwen steken en hulp bieden waar nodig. Eenheden die helpende handen willen aanbieden kunnen via onderstaande form registreren waar, wanneer en met hoeveel personen ze kunnen helpen.

Wil je helpen?

Ben je als eenheid op kamp en wil je in de buurt helpen? Of willen jullie een dagje richting de getroffen regio trekken met een groepje leiding/seniors? Vul dan dit formulier in. Wij brengen jullie nadien in contact met een lokale overheid of organisatie die helpende handen kan gebruiken.

Hebben jullie spullen of materiaal ter beschikking?

Raken jullie niet in de getroffen regio? Dan kan je ook donaties doen. Droge kleren, warme lakens, speelgoed of ander materiaal zijn zeker welkom. Daarvoor kan je terecht op het platform www.aidehulp14-7.com.