Je bent hier:

Gepost op
in
nieuws

Op donderdag 21 november kwamen eenheden, vrijwilligers en bestuurders samen voor de Algemene Vergadering (AV). Als hoogste orgaan is de AV hét moment van inspraak in de organisatie van FOS Open Scouting.

Het belangrijkste punt op de agenda was ongetwijfeld de verkiezing van een nieuwe Federaal Verantwoordelijke. Jan Verbeure is door de AV verkozen als Federaal Verantwoordelijke en bestuurder van onze organisatie. De komende 3 jaar zal Jan zich met vol enthousiasme voor FOS Open Scouting smijten en werken aan een sterke beweging van, voor en door jongeren. Hou alvast onze media in het vizier want binnenkort zal Jan zich uitgebreid aan jullie voorstellen.

Verder werd gisterenavond ook Ann De Mol verkozen als bestuurder en mochten we de ploeg ICT en 218° FOS De Kariboes in ons midden verwelkomen. Het voorstel om het Algemeen Reglement te wijzigen werd nipt niet aanvaard. Hier komen we op een volgende AV op terug. Leden van de AV kunnen in afwachting van het verslag de genomen besluiten reeds raadplegen op de Sharepoint van FOS Open Scouting.

Met vragen over de besluiten kan je steeds terecht op [email protected].