Je bent hier:

Gepost op

Beste ouders, leden, leiding en IST, 

De Europese Jamboree is vanwege de coronacrisis door de Poolse organisatie verzet naar volgend jaar en gaat door van 2 tot en met 13 augustus 2021 (op voorwaarde van voldoende deelname). Het voorkamp begint 29 juli voor IST en leiding en op 30 juli voor de deelnemers. De terugkeer voor de deelnemers voorzien we op 13 augustus en die van IST op 14 augustus. 

Deze beslissing is gezien de huidige situatie wel te begrijpen. “Uitstel is geen afstel”, echter deze beslissing heeft wel wat gevolgen. 

INTERESSE ? 

Graag polsen we hier of u nog geïnteresseerd bent om mee te gaan in 2021.  We beseffen dat een volledig engagement geven nu nog wat moeilijk is omdat er nog informatie ontbreekt. Uw antwoord hebben we nodig om verdere beslissingen te kunnen nemen. Nadien krijgt u nog een definitieve vraag voor uw verdere deelname te bevestigen. 

Daarom vragen we:  Ga je nog mee? Graag weten we dit voor 14 april 

Wat is de financiële kost? 

  • Ga je mee? Er is geen meerkost. We bieden dezelfde activiteiten aan zoals bij de oorspronkelijke planning. We willen er nog steeds naar streven om er voor iedereen nog een mooie, avonturelijke en boeiende ervaring van te maken. 
  • Annulatie? We begrijpen dat er omstandigheden zijn die er voor zorgen dat u niet meer mee kan. Ondanks wat er geschreven staat in de algemene voorwaarden, vonden we het nodig om te bekijken dat we een teruggave kunnen doen. Deze teruggave bij annulatie is dan 660€ indien de volledige som reeds betaald is. 

Zowel voor de definitieve inschrijving als annulatie krijgt u later nog duidelijke informatie. 

ALGEMENE INFORMATIE 

We beseffen dat dit een aantal vragen oproept. Toch vragen we om even geduld te hebben om deze al door te sturen. Vooreerst willen we de komende dagen bekijken wat de gevolgen zijn van het verzetten van de Europese Jamboree en hoe we omgaan met een eventuele verderzetting. Aangezien we dit ook allen  als vrijwilliger opvolgen, vragen we u om ons wat tijd te geven om dit te verwerken en de juiste informatie te verzamelen. We nemen ons voor om u wekelijks een mail te sturen, hiermee willen we u op de hoogte houden van de informatie waarover we op dat moment beschikken. 

Vanwege het CMT-team 
Vincent en Frank 
Head of contingent