Je bent hier:

Gepost op

Nog 1 keer slapen: morgen 23 oktober is het de Dag van de Jeugdbeweging.

Na 20 jaar een feestelijke verjaardagseditie op de koop toe. Feest? Nu? Corona laat ons meer zoomen dan zoenen. Dat belet niet dat 285.000 kinderen & jongeren hun jeugdbeweging zullen vieren. Tijdens het ontbijt dichterbij onszelf maar met hart en ziel bij elkaar. Heel wat steden of gemeentes plannen activiteiten. Of die onder de huidige omstandigheden kunnen doorgaan, laten we over aan organisatoren en lokale besturen.

We zullen komende vrijdag meer dan ooit tonen wat het jeugdwerk voor ons en de samenleving betekent.

De Dag van de Jeugdbeweging wordt niet geannuleerd. Integendeel! We zullen komende vrijdag meer dan ooit tonen wat het jeugdwerk voor ons en de samenleving betekent. Door fier ons uniform aan te trekken. Om te laten zien dat het jeugdwerk in alle omstandigheden veilig, zorgzaam én voluit spelend onderweg blijft! En hoed af voor de tienduizenden vrijwilligers; helden van deze dag.

Check op Facebook en Instagram wat er deze feestdag op het menu staat; laat je uitdagen en verrassen. En vooral: blijf dat doen komende tijd. Ook al vragen strenge maatregelen om oplettend te zijn voor een virus dat ons zoekt op minder dan een meter afstand. Samen in beweging kunnen we altijd alle kanten uit ...