Gepost op
buitenspeeldag

Kom je mee buiten spelen?

Kom op woensdagnamiddag 21 april uit je kot! Want dan doe we iets waar wij in uitblinken: spelen en ravotten in de buitenlucht. Vorig jaar strooide het coronavirus roet in het eten. Dit jaar komen we massaal buiten.

Buitenspelen tijdens corona

We hebben het al gezegd: buiten is troef! Trek erop uit, ga naar parken, bossen, speelpleintjes ... en speel erop los. Tijdens deze bizarre periode is buiten spelen nog belangrijker dan ooit. Maar hou je aan de gekende maatregelen.

Win een spikeball-set

Voor eenheden van FOS Open Scouting hebben we een leuke wedstrijd in petto. Inspireer jullie leden via sociale media om op woensdagmiddag buiten te spelen. De eenheid met de meest inspirerende post wint een spikeball-set.

Hoe doe je mee?

1. Maak jullie leden op voorhand warm om buiten te komen. Bijvoorbeeld: schrijf een blog met leuke buitenspelen voor thuis, maak een competitief buitenspel op woensdagnamiddag waar leden samen met hun ouders aan kunnen deelnemen, laat leden op jullie Instagram vloggen op buitenspeeldag ...

2. Breng ons op de hoogte van jouw actie via een prive-bericht op Facebook of Instagram en tag ons met @fosopenscouting #wildvanfos.

3. We maken de winnaar bekend op buitenspeeldag: woensdag 21 april om 17u.