Je bent hier:

UPDATE 08/06: Nu we de verspreiding van het coronavirus wat beter onder controle hebben zijn ook de wekelijkse activiteiten opnieuw toegelaten. Uiteraard ook volgens enkele voorwaarden. 

UPDATE 22/05: We hebben een kampzomer! De nationale veiligheidsraad geeft een go voor de zomerkampen. Uiteraard komen er enkele maatregelen om de veiligheid te garanderen. We geven jullie zo snel mogelijk alle info om een prachtig zomerkamp te organiseren.

Het Landelijk Secretariaat sluit de deuren. We hebben allemaal de mogelijkheid tot thuiswerk. Het Landelijk Secretariaat blijft  telefonisch en via mail bereikbaar  op 09 245 45 86 of [email protected] De FOS-Shop is open op woensdag. Ook de online shop is open!

We nemen de situatie zeer ernstig en willen onze verantwoordelijkheid nemen om de verspreiding van het virus tot het minimum te beperken. 

Wij volgen de situatie op en brengen jullie hier op de hoogte van nieuwe updates.

Hieronder vinden jullie alvast enkele antwoorden op mogelijke vragen. Het landelijk secretariaat blijft open en bereikbaar voor vragen tijdens de kantooruren. Vragen? Mail dan naar [email protected]

Niet gevonden wat je zoekt?

Zoeken