Je bent hier:

Voor al jullie evenementen kunnen jullie terecht bij de uitleendienst. Snuister gerust eens rond op deze pagina om te weten te komen wat er mogelijk is. Bovendien is alles gratis te ontlenen, geen kosten enkel voordelen! Het zichtbaarheidsmateriaal kan worden uitgeleend in vooraf samengestelde paketten. In onze inventaris vind je een overzicht terug van deze paketten.

Inventaris uitleendienst

Het volgende materiaal is beschikbaar in onze uitleendienst. Indien je meer info wenst rond een van onderstaande items scroll dan even naar beneden!

tabel uitleendienst

Algemeen zichtbaarheidsmateriaal FOS Open Scouting

Beachvlaggen

De beachvlaggen zijn compact en licht om mee te nemen. Bovendien zijn ze in een mum van tijd opgezet en terug afgebroken. Doordat ze dansen op ritme van de wind trekken ze onmiddellijk de aandacht van elke voorbijganger!

beachvlag roze
beachvlag roze
beachvlag blauw
beachvlag blauw

 

Banners

Onze banners zijn stevig en winddoorlatend, ideaal dus om aan een tijdelijke constructie te hangen. Elke banner is voorzien met verstevigde ringen en elastieken om ze ergens aan te bevestigen.

Er zijn twee formaten beschikbaar: de kleine banners (4m x 1m) zijn ideaal om aan een kraampje, muur, … te bevestigen in een handomdraai. De grote banner (6m x 75cm) kan gebruikt worden om te bevestigen aan een sjorconstructie.

groene banner 4m x 1m
groene banner 4m x 1m

 

 

 

 

roze banner 4m x 1m
roze banner 4m x 1m

 

 

 

roze banner 6m x 75cm
roze banner 6m x 75cm

 

 

 

 

 

Zichtbaarheidsmateriaal seascouts

Het zichtbaarheidsmateriaal voor onze seascouts is wat functionaliteit betreft identiek aan het algemene materiaal maar dan wel in een seascouts jasje gestoken.

banner 4m x 1m seascouting
banner 4m x 1m seascouts
beachvlag seascouts
beachvlag seascouts

Buttonmachines

FOS Open Scouting heeft zijn eigen buttonmachines, die uiteraard ook uitleenbaar zijn. Het is mogelijk om buttons van 56mm en 25mm te maken. Gelieve bij je ontlening te melden welke maat jullie willen en een geschat aantal buttons dat jullie willen maken (opmerking: steeds per veelvouden van 50 stuks).

De kostprijs voor een button is €0,10 en wordt nadien gefactureerd aan jullie eenheid.

Herbruikbare bekers

Organiseer je een fuif, barmoment, bezoekdag of heb je een standje op de jaarmarkt. Dan kan je bij FOS Open Scouting herbruikbare bekers ontlenen. Deze kunnen ontleend worden in dozen van maximum 400 bekers of minder. Meer bekers ontlenen is zeker mogelijk, afhankelijk van de hoeveelheid die je wenst, de beschikbaarheid en de periode.

Sjorbamboe

Wij hebben ook een beperkt aanbod aan sjorbamboe. Sjorbamboe is ideaal om op een jaarmarkt (of ergens anders) een infostandje te sjorren. Maar het kan zeker ook gebruikt worden voor andere zaken.

Praktisch

Wij vragen geen huurgeld of waarborg voor het ontleende materiaal. Er wordt wel een minimale kost aangerekend voor de gebruikte buttons (€0,10/stuk) en herbruikbare bekers die verloren gaan (€2/stuk). Wij vragen ook om het uitgeleende materiaal in eenzelfde staat als het gekregen is terug te brengen. Indien dit niet zo blijkt te zijn (kapot, vuil, …) worden deze kosten doorgerekend aan de eenheid.

Alle kosten die verbonden zijn aan de uitleendienst worden steeds achteraf gefactureerd.

Wil je iets ontlenen, heb je een vraag of een speciaal verzoekje? Mail dan naar [email protected] of bel 09 245 45 86. Aarzel niet te lang, want first come, first get is het principe.