10/09/2022 16/09/2022

Zomercursus hoofdanimator 2022

By FOS Open Scouting in Moerkensheide De Pinte

De focus van de Cursus Hoofdanimator ligt op het begeleiden van een tak. We verwelkomen op deze cursus ervaren leiding.
We verwelkomen op deze cursus ervaren leiding, takleiding en eenheidsleiding. Klik hier voor meer informatie over de cursus.

De Cursus Hoofdanimator bestaat – net als andere geattesteerde cursussen - uit twee delen: 50 uur cursus volgen + 50 uur stage lopen. De cursus volg je bij FOS Open Scouting (of een andere erkende organisator van kadervorming) en stage loop je in je eenheid.

PRAKTISCH?

Wanneer: 10/09/2022 - 16/09/2022
Waar: Moerkensheide - Beekstuk 10 9840 De Pinte
Kostprijs: €133 (online te betalen op het eind van de inschrijving)

Inschrijven voor de cursus doe je vanaf 03/06/2022 om 20u.
De uiterlijke inschrijvingsdatum is 27/08/2022 om 20u. Let wel, vol is vol.

INFO OVER DE KOSTPRIJS

Deelnemen aan deze cursus kost aan het standaardtarief 133 euro. Je kan tijdens de inschrijving kiezen om aan een verlaagd kansentarief (- 1/3 van de prijs) te betalen & een ‘SOMticket’ te kopen; of om een meerprijs (+ 6 euro) te betalen die het kansentarief steunt en een ‘solidariteitsticket’ te kopen.

SOM staat voor Solidariteit Op Maat en werkt financiële drempels binnen scouting weg. Je leest er hier meer over. Het SOMticket werkt op basis van vertrouwen, we rekenen op de eerlijkheid van elke deelnemer.

We vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan het aanbod van FOS Open Scouting. Zijn er bepaalde drempels die jou tegenhouden om deel te nemen? Laat dit dan gerust weten aan [email protected].

INFO OVER DE ANNULERING

Uitschrijven kan tot 2 weken voor de start van de cursus, m.a.w. tot 27 augustus om 20u. Tot die datum wordt er bij uitschrijving een administratiekost van €1 ingehouden.
Schrijf je je pas later uit? Dan wordt je deelnamegeld niet terugbetaald.