27/08/2022 28/08/2022

Zomercursus eenheidsleiding 2022

By FOS Nationaal in Het Verloren Bos (Nijverheidstraat 17 9160 Lokeren)

leerrijk vorming event voor (A)EL

Je bent (A)EL en dat blijkt geen sinecure. Je wordt geconfronteerd met een waaier aan verantwoordelijkheden en jij staat aan het roer van je eenheid.

Geen nood: wij hebben de oplossing. Ga mee op onze Eenheidsleidingcursus!

Je leert netwerken uitbouwen, je leidingsploeg motiveren, overzicht houden, taken delegeren & langetermijnplannen maken. Dit alles doen we door uitwisseling van ervaringen, wijsheden en bevindingen onder begeleiding van instructeurs & eenheidsbegeleiders.

PRAKTISCH?

Wanneer: zaterdag 27/08/2022 - zondag 28/08/2022
Waar: Het Verloren Bos - Nijverheidstraat 17 9160 Lokeren
Kostprijs: €22 (online te betalen op het eind van de inschrijving)

Inschrijven voor de cursus doe je vanaf 01/07/2022 om 20u.
De uiterlijke inschrijvingsdatum is 01/08/2022 om 20u. Let wel, vol is vol.

INFO OVER DE KOSTPRIJS

Deelnemen aan deze cursus kost aan het standaardtarief 22 euro. Je kan tijdens de inschrijving kiezen om aan een verlaagd kansentarief (- 1/3 van de prijs) te betalen & een ‘SOMticket’ te kopen; of om een meerprijs (+ 1 euro) te betalen die het kansentarief steunt en een ‘solidariteitsticket’ te kopen.

We proberen dit voor cursussen voor het eerst uit tijdens het scoutsjaar 2021-2022 in het kader van het SOM-fonds. SOM staat voor Solidariteit Op Maat en werkt financiële drempels binnen scouting weg. Je leest er hier meer over. Het SOMticket werkt op basis van vertrouwen, we rekenen op de eerlijkheid van elke deelnemer.

We vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan het aanbod van FOS Open Scouting. Zijn er bepaalde drempels die jou tegenhouden om deel te nemen? Laat dit dan gerust weten aan [email protected].

INFO OVER DE ANNULERING

Uitschrijven kan tot 2 weken voor de start van de cursus, m.a.w. tot 8 augustus om 20u. Tot die datum wordt er bij uitschrijving een administratiekost van €1 ingehouden.
Schrijf je je pas later uit? Dan wordt je deelnamegeld niet terugbetaald.