21/08/2023 27/08/2023

Zomercursus animator 2023

By FOS Open Scouting in De Brink

Menu

Je bent hier:

De focus van de Cursus Animator ligt op het leren maken van spelen en omgaan met leden.
We verwelkomen op deze cursus laatstejaars-seniors (vanaf 16 jaar) en pas begonnen leiding. Meer informatie kan je hier vinden. 

De Cursus Animator bestaat – net als andere geattesteerde cursussen - uit twee delen: 50 uur cursus volgen + 50 uur stage lopen. De cursus volg je bij FOS Open Scouting (of een andere erkende organisator van kadervorming) en stage loop je in je eenheid.

PRAKTISCH?

Wanneer: maandag 21/08/2023 - zondag 27/08/2023
Waar: De Brink (Bosbergen 1, 2200 Herentals)
Kostprijs: €133* (online te betalen op het eind van de inschrijving)

Inschrijven: Inschrijven kan vanaf 30/04 om 9u via deze link

INFO OVER DE KOSTPRIJS

Deelnemen aan deze cursus kost aan het standaardtarief 133 euro. Je kan tijdens de inschrijving kiezen om aan een verlaagd kansentarief te betalen & een ‘SOMticket’ (88,5 euro) te kopen of om een meerprijs te betalen die het kansentarief steunt en een ‘solidariteitsticket’ (139 euro) te kopen. SOM staat voor Solidariteit Op Maat en werkt financiële drempels binnen scouting weg. Je leest er hier meer over. Het SOMticket werkt op basis van vertrouwen, we rekenen op de eerlijkheid van elke deelnemer.

We vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan het aanbod van FOS Open Scouting. Zijn er bepaalde drempels die jou tegenhouden om deel te nemen? Laat dit dan gerust weten aan [email protected].

Betaal je het inschrijvingsgeld liever in schijven? Stuur dan minstens 5 dagen voor het openen van het inschrijfformulier een mailtje naar [email protected]. We voorzien een oplossing op maat. Let op: dit betekent niet we jouw plekje zo reserveren voor de cursus. Wees er op tijd bij en schrijf in zodra het kan.

INFO OVER DE ANNULERING

Uitschrijven met (gedeeltelijke) terugbetaling kan tot 2 weken voor de start van de cursus, m.a.w. tot 7 augustus om 20u. Tot die datum wordt 95% van het deelnamegeld terugbetaald bij annulering zonder geldige reden. Schrijf je je pas later uit? Dan wordt je deelnamegeld niet terugbetaald. Meer lezen over onze annulatievoorwaarden kan via deze link