22/08/2022 28/08/2022

Zomercursus animator 2022

By FOS Nationaal in Het Verloren Bos (Nijverheidstraat 17 9160 Lokeren)

fun leerrijk vorming

De focus van de Cursus Animator ligt op het leren maken van spelen en omgaan met leden.
We verwelkomen op deze cursus laatstejaars-seniors (vanaf 16 jaar) en pas begonnen leiding. Meer informatie kan je hier vinden.

De Cursus Animator bestaat – net als andere geattesteerde cursussen - uit twee delen: 50 uur cursus volgen + 50 uur stage lopen. De cursus volg je bij FOS Open Scouting (of een andere erkende organisator van kadervorming) en stage loop je in je eenheid.

PRAKTISCH?

Wanneer: maandag 22/08/2022 - zondag 28/08/2022
Waar: Het Verloren Bos - Nijverheidstraat 17 9160 Lokeren
Kostprijs: €123 (online te betalen op het eind van de inschrijving)

De inschrijvingen voor deze cursus zijn gesloten. Wil je toch graag mee op cursus? Stuur een mailtje naar [email protected] Wie weet is er nog een plaats vrij.

INFO OVER DE KOSTPRIJS

Deelnemen aan deze cursus kost aan het standaardtarief 123 euro. Je kan tijdens de inschrijving kiezen om aan een verlaagd kansentarief (- 1/3 van de prijs) te betalen & een ‘SOMticket’ te kopen; of om een meerprijs (+ 5 euro) te betalen die het kansentarief steunt en een ‘solidariteitsticket’ te kopen.

We proberen dit voor cursussen voor het eerst uit tijdens het scoutsjaar 2021-2022 in het kader van het SOM-fonds. SOM staat voor Solidariteit Op Maat en werkt financiële drempels binnen scouting weg. Je leest er hier meer over. Het SOMticket werkt op basis van vertrouwen, we rekenen op de eerlijkheid van elke deelnemer.

We vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan het aanbod van FOS Open Scouting. Zijn er bepaalde drempels die jou tegenhouden om deel te nemen? Laat dit dan gerust weten aan [email protected].

INFO OVER DE ANNULERING

Uitschrijven kan tot 2 weken voor de start van de cursus, m.a.w. tot 8 augustus om 20u. Tot die datum wordt er bij uitschrijving een administratiekost van €1 ingehouden.
Schrijf je je pas later uit? Dan wordt je deelnamegeld niet terugbetaald.