01/04/2024 05/04/2024

Zeilcursus Stilstaand 2024

By FOS Nationaal in Lodewijk Coiseaukaai 11d, 8000 Brugge

fun leerrijk Vloot

Menu

Je bent hier:

WAT?

De Cursus ‘Zeilen op Stilstaand water’ wordt aangeboden op 2 niveaus: beginners & gevorderden. Inhoudelijke informatie is te vinden op de algemene pagina 'Zeilcursus Stilstaand'.

De individuele standaardkostprijs bedraagt 116 euro*.

De theoretische inhoud van de cursus staat neergeschreven in het handboek ‘Roeien en Zeilen op stilstaand water’. Elke deelnemer dient een eigen handboek te hebben tijdens de cursus. Dat kan worden aangekocht in de FOS Shop en kost 16 euro voor een losbladig handboek of 20 euro voor een handboek in een mapje.

Bij je bestelling (uiterlijk 2 weken voor de cursus) kan je aangeven dat het handboek wordt opgehaald door de cursusverantwoordelijke als je het zelf niet kan komen ophalen. Een andere optie is om te informeren in de shop van je eenheid of daar handboeken verkrijgbaar zijn.

WIE?

Deze cursus verwelkomt seascouts-leden die 12 jaar zijn of worden in het jaar waarin ze deelnemen aan de zeilcursus. Deelnemers die zich inschrijven voor de cursus ‘gevorderden’ moeten de cursus ‘zeilen op stilstaand water voor beginners’ succesvol hebben voltooid. Test alvast eens je kennis!

WAAR?

Nautische basis van 11e-22e FOS De Boekaniers.
Adres: Lodewijk Coiseaukaai 11d, 8000 Brugge.

WANNEER?

De cursus gaat door tijdens de eerste week van de paasvakantie. We starten in Brugge op maandag 1 april en eindigen op vrijdag 5 april.
Instructeurs starten al op zondag 31 maart.

INSCHRIJVEN?

Inschrijven voor deelnemers en instructeurs kan van 13 februari om 20u tot 19 maart om 20u. Indien het maximumaantal overschreden wordt voor de uiterlijke inschrijvingsdatum, kunnen deelnemers intekenen op de wachtlijst. Inschrijven voor de cursus kan via deze link
Bij de inschrijving wordt er meteen betaald. Vragen over de inschrijving kunnen gemaild worden naar [email protected]

INFO OVER DE KOSTPRIJS*

SOM staat voor Solidariteit Op Maat en werkt financiële drempels binnen scouting weg. Je leest er hier meer over. Het SOMticket werkt op basis van vertrouwen, we rekenen op de eerlijkheid van elke deelnemer.

We vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan het aanbod van FOS Open Scouting. Zijn er bepaalde drempels die jou tegenhouden om deel te nemen? Laat dit dan gerust weten aan [email protected].

Betaal je het inschrijvingsgeld liever in schijven? Stuur dan minstens 5 dagen voor het openen van het inschrijfformulier een mailtje naar [email protected]. We voorzien een oplossing op maat. Let op: dit betekent niet we jouw plekje zo reserveren voor de cursus. Wees er op tijd bij en schrijf in zodra het kan.

INFO OVER DE ANNULERING

Alle informatie over de annulatievoorwaarden kan je hier vinden. 

INFO VOOR INSTRUCTEURS

Instructeurs moeten ook inschrijven voor deze cursus.