12/04/2021 16/04/2021

By FOS Nationaal in Lodewijk Coiseaukaai 11d, 8000 Brugge

fun leerrijk Vloot

WAT?

De Cursus ‘Zeilen op Stilstaand water’ wordt aangeboden op 2 niveaus: beginners & gevorderden. Inhoudelijke informatie is te vinden op de algemene pagina 'Zeilcursus Stilstaand'.

De individuele kostprijs per deelnemer bedraagt 110 euro waarvan 10 euro wordt betaald door FOS Open Scouting & 100 euro door de deelnemer. De theoretische inhoud van de cursus staat neergeschreven in het handboek ‘Roeien en Zeilen op stilstaand water’. Elke deelnemer dient een eigen handboek te hebben tijdens de cursus. Dat kan worden aangekocht in de FOS Shop en kost 7 euro voor een losbladig handboek of 10 euro voor een handboek in een mapje.

WIE?

Deze cursus verwelkomt seascouts-leden die 12 jaar zijn of worden in het jaar waarin ze deelnemen aan de zeilcursus. Deelnemers die zich inschrijven voor de cursus ‘gevorderden’ moeten de cursus ‘zeilen op stilstaand water voor beginners’ succesvol hebben voltooid. Test alvast eens je kennis!

Deze cursus (die doorgaat in week 2 van de paasvakantie) is enkel voor leden van 3e-4e FOS De Wilde Eend, 15e FOS ’t Kraaienest & 140e FOS Roodbaard.

WAAR?

Nautische basis van 11e-22e FOS De Boekaniers.
Adres: Lodewijk Coiseaukaai 11d, 8000 Brugge.

WANNEER?

De cursus gaat door tijdens de tweede week van de paasvakantie. We starten in Brugge op maandag 12 april om 10u eindigen op vrijdag 16 april om 17u.

INSCHRIJVEN?

Deelnemers schrijven zich in via dit formulier & instructeurs via dit formulier. Bij de inschrijving wordt er meteen betaald.

05.0409.04

Lodewijk Coiseaukaai 11d, 8000 Brugge