07/04/2024 13/04/2024

Zeilcursus Getijden 2024

By FOS Nationaal in

fun leerrijk Vloot

Menu

Je bent hier:

WAT?

De  Cursus Zeilen op Getijdenwater wordt aangeboden op 1 niveau. Inhoudelijke informatie is te vinden op op de algemene pagina 'Zeilcursus Getijden'.

De individuele standaardkostprijs bedraagt 174 euro*.

De theoretische inhoud van de cursus staat neergeschreven in het handboek ‘Roeien en Zeilen op stromend water’. Elke deelnemer dient een eigen handboek te hebben tijdens de cursus. Dat kan worden aangekocht in de FOS Shop en kost 16 euro voor een losbladig handboek of 20 euro voor een handboek in een mapje.
Bij je bestelling (uiterlijk 2 weken voor de cursus) kan je aangeven dat het handboek wordt opgehaald door de cursusverantwoordelijke als je het zelf niet kan komen ophalen. Een andere optie is om te informeren in de shop van je eenheid of daar handboeken verkrijgbaar zijn.

De praktische informatie vind je ook terug in de infobrief. 

WIE?

Deze cursus verwelkomt seascouts-leden die 16 jaar zijn of worden in het jaar waarin ze deelnemen aan de zeilcursus en die de cursus ‘zeilen op stilstaand water voor gevorderden’ succesvol hebben voltooid (tenzij anders afgesproken). Test hier alvast jouw kennis!

WAAR?​​​​

Start & Eind in Terneuzen/ Antwerpen. Cursus op Oosterschelde, NL. Over de precieze locatie wordt nog gecommuniceerd.

WANNEER?

De cursus gaat door tijdens de tweede week van de paasvakantie. We starten in Terneuzen/ Antwerpen op zondag 7 april en eindigen op zaterdag 13 april. Over het start- en einduur wordt nog gecommuniceerd.

INSCHRIJVEN?

Indien het maximumaantal overschreden wordt voor de uiterlijke inschrijvingsdatum, kunnen deelnemers intekenen op de wachtlijst. 
Bij de inschrijving wordt er meteen betaald. Vragen over de inschrijving kunnen gemaild worden naar [email protected]

INFO OVER DE KOSTPRIJS*

SOM staat voor Solidariteit Op Maat en werkt financiële drempels binnen scouting weg. Je leest er hier meer over. Het SOMticket werkt op basis van vertrouwen, we rekenen op de eerlijkheid van elke deelnemer.

We vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan het aanbod van FOS Open Scouting. Zijn er bepaalde drempels die jou tegenhouden om deel te nemen? Laat dit dan gerust weten aan [email protected].

Betaal je het inschrijvingsgeld liever in schijven? Stuur dan minstens 5 dagen voor het openen van het inschrijfformulier een mailtje naar [email protected]. We voorzien een oplossing op maat. Let op: dit betekent niet we jouw plekje zo reserveren voor de cursus. Wees er op tijd bij en schrijf in zodra het kan.

INFO OVER DE ANNULERING

Alle informatie over de annulatievoorwaarden kan je hier vinden. Uitschrijven kan tot twee weken voor de verplichte tweede theoriedag, 2 maart

INFO VOOR INSTRUCTEURS

Instructeurs moeten zich ook inschrijven via deze aparte inschrijvingslink. 

Kalender

bekijk meer