03/12/2021 03/12/2021

Workshop Fossen in de Bossen

By FOS Nationaal in Stadsform, Stadswaag 6, Antwerpen

event voor leid(st)ers leerrijk vorming event voor nationale vrijwilligers

Op 3 december organiseert FOS Open Scouting voor alle leiding workshops rond 'Fossen in de Bossen' in Stadsform te Antwerpen.
Deelnemen is gratis & doe je door in te schrijven via dit online formulier.
Alle leiding, eenheidsleiding etc. zijn heel erg welkom om deel te nemen!

We hebben het op 03/12 over... TOTEMISATIE!*

De totemisatie is een moment van engagement, erkenning en waardering. Je zet de talenten van leden en leiding in de kijker. Maar wat met de persoonlijke grenzen van de totemisanten? En is het thema van jullie totemisatie wel nog up-to-date? Benieuwd naar de aanpak van andere eenheden? Breek los uit tradities en herdenk je totemisatie aan de hand van een boeiende uitwisseling

Programma:

• 18u00 Onthaal
  • 18u30 Drankje & hapje
  • 19u30 Workshop
  • 21u30 Afsluiter

Deze thematische workshops zijn onderdeel van de A La Carte workshops die 3 keer per jaar worden georganiseerd.

*Oorspronkelijk stonden er 2 workshops gepland maar door de duidelijke voorkeur kozen we voor het aanbieden van slechts 1 workshop, die rond het thema Totemisatie.