Je bent hier:

A La Carte is de jaarlijkse vormingsdag van FOS Open Scouting voor de leiding en vrijwilligers. Met dit evenement willen we aanwezigen kennis laten maken met de wondere wereld van vorming binnen scouting. 

Kies zelf jouw workshop

Elke deelnemer stippelt naar eigen smaak en goesting een persoonlijk parcours uit. 

Daarvoor kan je kiezen uit een twintigtal workshops van FOS Open Scouting en externe organisaties. De workshops worden geselecteerd op basis van de actuele noden en vragen van eenheden en worden ingedeeld per thema en per doelgroep. 

Hou je het graag luchtig? Wil je deze kans grijpen om op enkele thema's dieper in te gaan? Ben je een (A)EL die op zoek is naar inhoud? Ben jij binnenkort kamp- of fuifverantwoordelijke? Er wordt voor elk wat wils voorzien.   

Deelnemers leren op A La Carte verzamelen niet enkel bakkenvol nieuwe informatie en inspiratie. Het is het perfecte moment om heel wat leiding uit andere eenheden te leren kennen. 

Je kan op A La Carte een of meerdere sessies bijwonen. Het deelnamegeld wordt berekend per deelnemer, afhankelijk van het aantal inbegrepen sessies en maaltijden. 

Kalender

bekijk meer

Niet gevonden wat je zoekt?

Zoeken