Je bent hier:

KAVO-website

Informatie over de registratie van jouw traject binnen kadervorming kan je simpelweg vinden op de website rond kadervorming.

We zetten de info omtrent het aanmaken van een portfolio echter extra in de verf. Dit is namelijk een extra stap voor bepaalde cursussen.

Voeg jouw attest of portfolio toe tijdens de registratie

Tijdens je registratie voor een cursus Hoofdanimator of een cursus Instructeur is het belangrijk dat je het nummer van attesten die je al behaald hebt, ingeeft. Als je nog geen attesten behaalde, moet je een portfolio uploaden die aantoont dat je voldoende basiservaring hebt als animator om een cursus Hoofdanimator/Instructeur te volgen. Als dat niet in orde is, kunnen wij jou niet toevoegen als deelnemer van de hoofdanimator- of instructeurcursus.

Wat is een portfolio?

Een portfolio bevat een overzicht van je ervaring als jeugdwerker. Je vult er het aantal uren in dat je ervaring opdeed of vorming volgde in het jeugdwerk. Als je wil inschrijven voor een traject van Hoofdanimator of Instructeur, moet je die porfolio eerst uploaden op kavo.vlaanderen.be.
Dat kan bij je registratie of via je profiel.

Hoe je dit kan doen staat uitgelegd in de deelnemershandleiding.

Niet gevonden wat je zoekt?

Zoeken