03/04/2023 07/04/2023

VOLZET Zeilcursus Stilstaand 2023

By FOS Nationaal in Lodewijk Coiseaukaai 11d, 8000 Brugge

fun leerrijk Vloot

Menu

Je bent hier:

Deze cursus is volzet. Klik hier om in te schrijven op de wachtlijst. 

WAT?

De Cursus ‘Zeilen op Stilstaand water’ wordt aangeboden op 2 niveaus: beginners & gevorderden. Inhoudelijke informatie is te vinden op de algemene pagina 'Zeilcursus Stilstaand'.

De individuele kostprijs per deelnemer bedraagt 108 euro (standaardtarief), 72 euro (SOMtarief) of 114 euro (solidariteitstarief).

De theoretische inhoud van de cursus staat neergeschreven in het handboek ‘Roeien en Zeilen op stilstaand water’. Elke deelnemer dient een eigen handboek te hebben tijdens de cursus. Dat kan worden aangekocht in de FOS Shop en kost 7 euro voor een losbladig handboek of 10 euro voor een handboek in een mapje.

Bij je bestelling (uiterlijk 2 weken voor de cursus) kan je aangeven dat het handboek wordt opgehaald door de cursusverantwoordelijke als je het zelf niet kan komen ophalen. Een andere optie is om te informeren in de shop van je eenheid of daar handboeken verkrijgbaar zijn.

Je kan alle praktische informatie ook in de infobrief vinden. 

WIE?

Deze cursus verwelkomt seascouts-leden die 12 jaar zijn of worden in het jaar waarin ze deelnemen aan de zeilcursus. Deelnemers die zich inschrijven voor de cursus ‘gevorderden’ moeten de cursus ‘zeilen op stilstaand water voor beginners’ succesvol hebben voltooid. Test alvast eens je kennis!

WAAR?

Nautische basis van 11e-22e FOS De Boekaniers.
Adres: Lodewijk Coiseaukaai 11d, 8000 Brugge.

WANNEER?

De cursus gaat door tijdens de eerste week van de paasvakantie. We starten in Brugge op maandag 3 april en eindigen op vrijdag 7 april.
Instructeurs starten al op zondag 2 april.

INSCHRIJVEN?

Inschrijven voor deelnemers en instructeurs kan van 13 februari om 20u tot 19 maart om 20u. Indien het maximumaantal overschreden wordt voor de uiterlijke inschrijvingsdatum, kunnen deelnemers intekenen op de wachtlijst. Inschrijven voor de cursus kan via deze link
Bij de inschrijving wordt er meteen betaald. Vragen over de inschrijving kunnen gemaild worden naar [email protected] 

INFO OVER DE KOSTPRIJS

Deelnemen aan deze cursus kost aan het standaardtarief 108 euro. Je kan tijdens de inschrijving kiezen om aan een verlaagd kansentarief (- 1/3de van de prijs) te betalen & een ‘SOMticket’ te kopen; of om een meerprijs (+ 6 euro) te betalen die het kansentarief steunt en een ‘solidariteitsticket’ te kopen.

SOM staat voor Solidariteit Op Maat en werkt financiële drempels binnen scouting weg. Je leest er hier meer over. Het SOMticket werkt op basis van vertrouwen, we rekenen op de eerlijkheid van elke deelnemer.

We vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan het aanbod van FOS Open Scouting. Zijn er bepaalde drempels die jou tegenhouden om deel te nemen? Laat dit dan gerust weten aan [email protected].

INFO OVER DE ANNULERING

Uitschrijven kan tot 2 weken voor de start van de cursus, m.a.w. tot 19 maart om 20u. Tot die datum wordt er bij uitschrijving een administratiekost van €1 ingehouden.
Schrijf je je pas later uit? Dan wordt je deelnamegeld niet terugbetaald.

INFO VOOR INSTRUCTEURS

Instructeurs moeten ook inschrijven voor deze cursus. Dit kan via deze link.