09/04/2023 15/04/2023

VOLZET Zeilcursus Getijden 2023

By FOS Nationaal in

fun leerrijk Vloot

Menu

Je bent hier:

Deze cursus is volzet. Klik hier om in te schrijven op de wachtlijst. 

WAT?

De  Cursus Zeilen op Getijdenwater wordt aangeboden op 1 niveau. Inhoudelijke informatie is te vinden op op de algemene pagina 'Zeilcursus Getijden'.

De theoretische inhoud van de cursus staat neergeschreven in het handboek ‘Roeien en Zeilen op stromend water’. Elke deelnemer dient een eigen handboek te hebben tijdens de cursus. Dat kan worden aangekocht in de FOS Shop en kost 7 euro voor een losbladig handboek of 10 euro voor een handboek in een mapje.
Bij je bestelling (uiterlijk 2 weken voor de cursus) kan je aangeven dat het handboek wordt opgehaald door de cursusverantwoordelijke als je het zelf niet kan komen ophalen. Een andere optie is om te informeren in de shop van je eenheid of daar handboeken verkrijgbaar zijn.

De praktische informatie vind je ook terug in de infobrief. 

WIE?

Deze cursus verwelkomt seascouts-leden die 16 jaar zijn of worden in het jaar waarin ze deelnemen aan de zeilcursus en die de cursus ‘zeilen op stilstaand water voor gevorderden’ succesvol hebben voltooid (tenzij anders afgesproken). Test hier alvast jouw kennis!

WAAR?​​​​

Start & Eind in Terneuzen/ Antwerpen. Cursus op Oosterschelde, NL. Over de precieze locatie wordt nog gecommuniceerd.

WANNEER?

De cursus gaat door tijdens de tweede week van de paasvakantie. We starten in Terneuzen/ Antwerpen op zondag 9 april en eindigen op zaterdag 15 april. Over het start- en einduur wordt nog gecommuniceerd.

INSCHRIJVEN?

Inschrijven voor deelnemers en instructeurs kan van 13 februari om 20u tot 4 maart om 20u. Indien het maximumaantal overschreden wordt voor de uiterlijke inschrijvingsdatum, kunnen deelnemers intekenen op de wachtlijst. Inschrijven kan via deze link
Bij de inschrijving wordt er meteen betaald. Vragen over de inschrijving kunnen gemaild worden naar [email protected] 

INFO OVER DE KOSTPRIJS

Deelnemen aan deze cursus kost aan het standaardtarief 162 euro. Je kan tijdens de inschrijving kiezen om aan een verlaagd kansentarief (- 1/3de van de prijs) te betalen & een ‘SOMticket’ te kopen; of om een meerprijs (+ 6 euro) te betalen die het kansentarief steunt en een ‘solidariteitsticket’ te kopen.

SOM staat voor Solidariteit Op Maat en werkt financiële drempels binnen scouting weg. Je leest er hier meer over. Het SOMticket werkt op basis van vertrouwen, we rekenen op de eerlijkheid van elke deelnemer.

We vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan het aanbod van FOS Open Scouting. Zijn er bepaalde drempels die jou tegenhouden om deel te nemen? Laat dit dan gerust weten aan [email protected].

INFO OVER DE ANNULERING

Uitschrijven kan tot 2 weken voor de start van de cursus, m.a.w. tot 26 maart om 20u. Tot die datum wordt er bij uitschrijving een administratiekost van €1 ingehouden.
Schrijf je je pas later uit? Dan wordt je deelnamegeld niet terugbetaald.

INFO VOOR INSTRUCTEURS

Instructeurs moeten zich ook inschrijven via deze aparte inschrijvingslink

Kalender

bekijk meer