Je bent hier:

Wat is een (A)EL-Netwerk?

Op (A)EL-Netwerken komen (assistent)-eenheidsleiding samen. Je maakt er kennis met collega-(A)EL’s uit jouw regio. Je wisselt ideeën uit en bespreekt uitdagingen. Je kan er ook plannen voor een gezamenlijke activiteit met andere eenheden. Standaard worden er 2 thema's besproken die zijn gekozen op het vorige (A)EL-Netwerk.

Wie is welkom?

Iedereen die deel uitmaakt van de eenheidsleidingsploeg is welkom. Geen zin om alleen te komen? Laat je gerust vergezellen door iemand van je leidingsploeg.  Heeft iemand interesse in het geplande vergaderthema? Dan is hij of zij ook welkom.

Je kan als (A)EL gerust deelnemen aan een ander netwerk dan jouw regio. Het maakt er de uitwisseling alleen maar interessanter op. Ideaal ga je natuurlijk naar het (A)EL-netwerk in de eigen provincie. Geraak je er niet om studie- of andere redenen? Sluit gerust ergens anders aan. Geef op voorhand een seintje aan je eenheidsondersteuner of via [email protected].

Waar gaan ze door? 

We houden de (A)EL-netwerken telkens in een ander eenheidslokaal. Veel is hiervoor niet nodig: een plek waar we allen rond de tafel kunnen zitten en een bar om iets te drinken. Zo zien jullie ook eens de lokalen van de andere eenheden. 

Wanneer gaan ze door?

Vijf keer per jaar in elke provincie. Check alle data in de kalender.

Meer info?

De (A)EL-netwerken worden georganiseerd door de ploeg Leiding en Eenheidondersteuning (kortweg LEO). Meer info kan je krijgen via [email protected] of via 09 245 45 86.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de (A)EL-netwerken? Word lid van de facebookgroep van jouw netwerk: Antwerpen, Centrum (Vlaams-Brabant, Brussel en Limburg), Oost-Vlaanderen & West-Vlaanderen