Je bent hier:

De (A)EL netwerken brengen (assistent)-eenheidsleiding samen. De netwerken komen 5 keer per jaar samen. Er zijn 4 regio's. 

  • Oost-Vlaanderen
  • West-Vlaanderen
  • Antwerpen
  • Centrum

(A)EL-netwerken vervullen vele functies.

Je kan er kennis maken (of eens bijkletsen) met collega-EL’s uit de buurt. Het is een plaats om ideeën uit te wisselen en problemen te bespreken, en wie weet plannen te maken voor een gezamenlijke activiteit met andere eenheden.

Wie is welkom?

Maak je deel uit van de EL-ploeg (EL of AEL dus), dan ben je welkom. Geen zin om alleen te komen? Geen probleem. Als iemand van je leidingsploeg je wil vergezellen of interesse heeft in het geplande vergaderthema is hij of zij ook welkom.

Ook (A)EL’s van buiten de regio mogen komen. Het maakt er de uitwisseling alleen maar interessanter op. Ideaal ga je natuurlijk naar het (A)EL-netwerk in de eigen provincie, maar als je daar niet kan naar toe komen (om studie- of andere redenen) mag je zeker ergens anders aansluiten. Laat weten aan [email protected] als je een uitnodiging van een ander netwerk wil krijgen.

Waar gaan die (A)EL-netwerken door? 

We houden de (A)EL-netwerken telkens in een ander eenheidslokaal. Veel is hiervoor niet nodig, een plek waar we allen rond de tafel kunnen zitten en een bar om iets te drinken. En zo kunnen jullie ook eens de lokalen van de andere eenheden zien. 

Wanneer gaan ze door?

Vijf keer per jaar in elke provincie. Check hieronder alle data.

Meer info

De (A)EL-netwerken worden georganiseerd door de Commissie Eenheden. Meer info kan je krijgen via [email protected] of via 09 245 45 86.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de (A)EL-netwerken, wordt dan lid van de facebookgroep van het netwerk van je provincie: Antwerpen, Centrum (Vlaams-Brabant, Brussel en Limburg), Oost-Vlaanderen & West-Vlaanderen