10/09/2021 10/09/2021

infomoment eenheidsondersteuning 2021

By FOS Nationaal in

leerrijk event voor (A)EL

We openen op vrijdagavond 10 september de deuren van het nieuwe landelijk secretariaat voor jou te openen. Na de online editie van vorig jaar gaan we nu terug voor het echte werk. Niet alleen schotelen we je een boeiend programma voor, we zullen je ook al online een inkijk geven in de nieuwe kantoren en de nieuwe Shop.

Kies je sessies

12 sessies in totaal, elke workshop vormt een inleiding op het onderwerp. Een halfuur lang loodst een ervaren stafmedewerker, een nationaal vrijwilliger of een ervaringsdeskundige uit een van de eenheden je door het onderwerp.

We voorzien 3 reeksen met telkens 4 keuze-sessies. Je zal dus moeten kiezen. Ben jij niet de enige van je eenheid die een infosessie zal volgen, spreek dan even af met je mede-leiding. Uiteraard mogen jullie dezelfde sessie volgen, maar het is interessanter om jullie wat te verspreiden.

Rik

Heb je een vraag?

Rik helpt jou graag verder!

STAFMEDEWERKER BESTUURSZAKEN

Begroting, beleidsrapportering, interne kwaliteitszorg, verzekeringen, Algemene Vergadering

FOS nationaal
Nationale stam