29/10/2023 04/11/2023

Herfstcursus animator 2023

By FOS Nationaal in De Karmel (Torhoutse Steenweg 406, 8200 Brugge)

fun leerrijk vorming

Menu

Je bent hier:

De focus van de Cursus Animator ligt op het leren maken van spelen en omgaan met leden.
We verwelkomen op deze cursus laatstejaars-seniors (vanaf 16 jaar) en pas begonnen leiding.

De Cursus Animator bestaat – net als andere geattesteerde cursussen - uit twee delen: 50 uur cursus volgen + 50 uur stage lopen. De cursus volg je bij FOS Open Scouting (of een andere erkende organisator van kadervorming) en stage loop je in je eenheid.

PRAKTISCH?

Wanneer: 29/10/2023 - 04/11/2023
Waar: De Karmel - Torhoutse Steenweg 406, 8200 Brugge

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan vanaf 11/09 om 20u via deze link

INFO OVER DE KOSTPRIJS

Deelnemen aan deze cursus kost aan het standaardtarief 142 euro. Je kan tijdens de inschrijving kiezen om aan een verlaagd kansentarief te betalen & een ‘SOMticket’ (94,5 euro) te kopen of om een meerprijs te betalen die het kansentarief steunt en een ‘solidariteitsticket’ (148 euro) te kopen. SOM staat voor Solidariteit Op Maat en werkt financiële drempels binnen scouting weg. Je leest er hier meer over. Het SOMticket werkt op basis van vertrouwen, we rekenen op de eerlijkheid van elke deelnemer.

We vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan het aanbod van FOS Open Scouting. Zijn er bepaalde drempels die jou tegenhouden om deel te nemen? Laat dit dan gerust weten aan [email protected].

Betaal je het inschrijvingsgeld liever in schijven? Stuur dan minstens 5 dagen voor het openen van het inschrijfformulier een mailtje naar [email protected]. We voorzien een oplossing op maat. Let op: dit betekent niet we jouw plekje zo reserveren voor de cursus. Wees er op tijd bij en schrijf in zodra het kan.

INFO OVER DE ANNULERING

Uitschrijven met (gedeeltelijke) terugbetaling kan tot 2 weken voor de start van de cursus, m.a.w. tot 15 oktober om 20u. Tot die datum wordt 95% van het deelnamegeld terugbetaald bij annulering zonder geldige reden. Schrijf je je pas later uit? Dan wordt je deelnamegeld niet terugbetaald. Meer lezen over onze annulatievoorwaarden kan via deze link