30/10/2022 05/11/2022

Herfstcursus animator 2022

By FOS Nationaal in De Karmel (Torhoutse Steenweg 406, 8200 Brugge)

fun leerrijk vorming

De focus van de Cursus Animator ligt op het leren maken van spelen en omgaan met leden.
We verwelkomen op deze cursus laatstejaars-seniors (vanaf 16 jaar) en pas begonnen leiding.

De Cursus Animator bestaat – net als andere geattesteerde cursussen - uit twee delen: 50 uur cursus volgen + 50 uur stage lopen. De cursus volg je bij FOS Open Scouting (of een andere erkende organisator van kadervorming) en stage loop je in je eenheid.

PRAKTISCH?

Wanneer: zondag 30/10/2022 - zaterdag 05/11/2022
Waar: De Karmel - Torhoutse Steenweg 406, 8200 Brugge
Kostprijs: €133 (online te betalen op het eind van de inschrijving)

Inschrijven voor de cursus doe je vanaf 19/09/2022 om 20u via dit formulier.
De uiterlijke inschrijvingsdatum is 16/10/2022 om 20u. Let wel, vol is vol.

INFO OVER DE KOSTPRIJS

Deelnemen aan deze cursus kost aan het standaardtarief 133 euro. Je kan tijdens de inschrijving kiezen om aan een verlaagd kansentarief (- 1/3 van de prijs) te betalen & een ‘SOMticket’ te kopen; of om een meerprijs (+ 6 euro) te betalen die het kansentarief steunt en een ‘solidariteitsticket’ te kopen.

SOM staat voor Solidariteit Op Maat en werkt financiële drempels binnen scouting weg. Je leest er hier meer over. Het SOMticket werkt op basis van vertrouwen, we rekenen op de eerlijkheid van elke deelnemer.

We vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan het aanbod van FOS Open Scouting. Zijn er bepaalde drempels die jou tegenhouden om deel te nemen? Laat dit dan gerust weten aan [email protected].

INFO OVER DE ANNULERING

Uitschrijven kan tot 2 weken voor de start van de cursus, m.a.w. tot 16 oktober om 20u. Tot die datum wordt er bij uitschrijving een administratiekost van €1 ingehouden.
Schrijf je je pas later uit? Dan wordt je deelnamegeld niet terugbetaald.