31/10/2021 06/11/2021

Herfstcursus animator 2021 | VOLZET

By FOS Nationaal in De Karmel (Torhoutse Steenweg 406, 8200 Brugge)

fun leerrijk vorming

|| DEZE CURSUS IS VOLZET ||
Wil jij toch mee op animatorcursus tijdens het scoutsjaar? Check dan onze weekendformule.

De focus van de Cursus Animator ligt op het leren maken van spelen en omgaan met leden.
We verwelkomen op deze cursus laatstejaars-seniors (vanaf 16 jaar) en pas begonnen leiding.

De Cursus Animator bestaat – net als andere geattesteerde cursussen - uit twee delen: 50 uur cursus volgen + 50 uur stage lopen. De cursus volg je bij FOS Open Scouting (of een andere erkende organisator van kadervorming) en stage loop je in je eenheid.

PRAKTISCH?

Wanneer: zondag 31/10/2021 - zaterdag 06/11/2021
Waar: De Karmel - Torhoutse Steenweg 406, 8200 Brugge
Kostprijs: €123* (online te betalen op het eind van de inschrijving)

Inschrijven voor de cursus doe je vanaf 13/09/2021 om 20u via dit formulier.
De uiterlijke inschrijvingsdatum is 18/10/2021 om 20u. Let wel, vol is vol.

INFO OVER DE KOSTPRIJS

*Deelnemen aan deze cursus kost aan het standaardtarief 123 euro. Je kan tijdens de inschrijving kiezen om aan een verlaagd kansentarief (- 50%) te betalen & een ‘SOMticket’ te kopen; of om een meerprijs (+ 5 euro) te betalen die het kansentarief steunt en een ‘solidariteitsticket’ te kopen.

We proberen dit voor cursussen voor het eerst uit tijdens het scoutsjaar 2021-2022 in het kader van het SOM-fonds. SOM staat voor Solidariteit Op Maat en werkt financiële drempels binnen scouting weg. Je leest er hier meer over. Het SOMticket werkt op basis van vertrouwen, we rekenen op de eerlijkheid van elke deelnemer.

We vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan het aanbod van FOS Open Scouting. Zijn er bepaalde drempels die jou tegenhouden om deel te nemen? Laat dit dan gerust weten aan [email protected].

INFO OVER DE ANNULERING

Uitschrijven kan tot 2 weken voor de start van de cursus, m.a.w. tot 17 oktober om 20u. Tot die datum wordt er bij uitschrijving een administratiekost van €1 ingehouden.
Schrijf je je pas later uit? Dan wordt je deelnamegeld niet terugbetaald.