25/11/2023 26/11/2023

Cursus eenheidsleiding 2023

By FOS Nationaal in

leerrijk vorming event voor (A)EL

Menu

Je bent hier:

Je bent (A)EL en dat blijkt geen sinecure. Je wordt geconfronteerd met een waaier aan verantwoordelijkheden en jij staat aan het roer van je eenheid.

Geen nood: wij hebben de oplossing. Ga mee op onze Eenheidsleidingcursus! 

Je leert netwerken uitbouwen, je leidingsploeg motiveren, overzicht houden, taken delegeren & langetermijnplannen maken. Dit alles doen we door uitwisseling van ervaringen, wijsheden en bevindingen onder begeleiding van instructeurs & eenheidsbegeleiders. Klik hier voor meer informatie over de cursus. 

PRAKTISCH?

Wanneer: zaterdag 25/11/2023 - zondag 26/11/2023

Waar? De Oesterput (Schietbaanstraat 86, 8400 Oostende)

Inschrijven? Inschrijven kan via deze link

INFO OVER DE KOSTPRIJS

Deelnemen aan deze cursus kost aan het standaardtarief 26 euro. Je kan tijdens de inschrijving kiezen om aan een verlaagd kansentarief te betalen & een ‘SOMticket’ (17 euro) te kopen of om een meerprijs te betalen die het kansentarief steunt en een ‘solidariteitsticket’ (29 euro) te kopen. SOM staat voor Solidariteit Op Maat en werkt financiële drempels binnen scouting weg. Je leest er hier meer over. Het SOMticket werkt op basis van vertrouwen, we rekenen op de eerlijkheid van elke deelnemer.

We vinden het belangrijk dat iedereen kan deelnemen aan het aanbod van FOS Open Scouting. Zijn er bepaalde drempels die jou tegenhouden om deel te nemen? Laat dit dan gerust weten aan [email protected].

Betaal je het inschrijvingsgeld liever in schijven? Stuur dan minstens 5 dagen voor het openen van het inschrijfformulier een mailtje naar [email protected]. We voorzien een oplossing op maat. Let op: dit betekent niet we jouw plekje zo reserveren voor de cursus. Wees er op tijd bij en schrijf in zodra het kan.

INFO OVER DE ANNULERING

Uitschrijven met (gedeeltelijke) terugbetaling kan tot 2 weken voor de start van de cursus, m.a.w. tot 11 november om 20u. Tot die datum wordt 95% van het deelnamegeld terugbetaald bij annulering zonder geldige reden. Schrijf je je pas later uit? Dan wordt je deelnamegeld niet terugbetaald. Meer lezen over onze annulatievoorwaarden kan via deze link