Je bent hier:

Vrijwilligers zijn steeds welkom op ons landelijk secretariaat, ook wel het kantoor of ‘den bureau’. Je kan er terecht voor een vergadering, om te studeren, even te ontspannen of voor een evenement. Je kan ons vinden in de Zwijnaardsesteenweg 93 in Gent. 

Vergaderzaal reserveren

Een vergaderzaal reserveren doe je hier

Multimedia

Voor vergaderingen of ander FOS-gerelateerde zaken, kan je steeds gebruik maken van de laptops, beamer en het wifi-netwerk. Ook een telefoon en printer staan er ter jullie beschikking. Elke vrijwilliger krijgt toegang tot onze Sharepoint: onze online verzamelplaats voor documenten. Daarop verschijnen verslagen, data en meer. 

Verplaatsing

We zijn bij FOS Open Scouting erg fan van het STOP-principe: eerst stappen, dan trappen of fietsen, daarna het openbaar vervoer en pas in laatste instantie het gebruik van de personenwagen. 

Het landelijk secretariaat bevindt zich op wandelafstand van het station Gent-Sint-Pieters. Kom je met de fiets of met de auto? Dan kan je gebruik maken van de fietsenstalling en parkeerplaatsen achteraan het gebouw, die je bereikt via de poort. Opgelet, parkeren in de straat is betalend. 

Carola

Heb je een vraag?

Carola helpt jou graag verder!

STAFMEDEWERKER ADMINISTRATIE EN ICT

Ledenadministratie, boekhouding, evenementen- & kampadministratie, belastingvrije giften
[email protected]