Je bent hier:

Vrijwilligers zijn steeds welkom op ons landelijk secretariaat, ook wel het kantoor of ‘den bureau’. Je kan er terecht voor een vergadering, om te studeren, even te ontspannen of voor een evenement. Je kan ons vinden in de Zwijnaardsesteenweg 93 in Gent. 

Toegang

Het landelijk secretariaat is altijd toegankelijk voor nationale vrijwilligers. Via jouw stafmedewerker krijg je een toegangscode én uitleg over het (de)activeren van het alarm. Sluit het gebouw telkens goed af! 

Vergaderzaal reserveren

Een vergaderzaal reserveren doe je hier

Multimedia

We hebben laptops, beamer, muziek, wifi-netwerk ... voor tijdens vergaderingen en activiteiten. Ook een telefoon en printer staan er ter jullie beschikking. Check zeker eens de houten kaders in de vergaderzalen voor meer info.

Bereikbaarheid

Het landelijk secretariaat bevindt zich op wandelafstand van het station Gent-Sint-Pieters. Kom je met de fiets of met de auto? Dan kan je gebruik maken van de fietsenstalling en parkeerplaatsen achteraan het gebouw, die je bereikt via de poort. Je kan ook een gratis Blue-bike gebruiken. Opgelet, parkeren in de straat is betalend. 

We zijn bij FOS Open Scouting erg fan van het STOP-principe: eerst stappen, dan trappen of fietsen, daarna het openbaar vervoer en pas in laatste instantie het gebruik van de personenwagen. 

Enkele afspraken

  • Als vrijwilliger neem je kosteloos drank uit de frigo. Ook koffie en thee drink je gratis. Drank is beschikbaar in onze keuken. Alcoholische drank drink je met mate.
  • Na 22u00 ben je stil buiten. Ook in de vergaderzaal hou je het rustig.
  • Na het vergadering ruim je de vergaderzaal en keuken op. Zet je lege flesjes in bakken, de vuile vaat in de vaatwasmachine en vul de ijskast terug aan.
Carola

Heb je een vraag?

Carola helpt jou graag verder!

Stafmedewerker Administratie

Onthaal, Ledenadministratie, Boekhouding, Belastingvrije giften, Evenementen- en kampadministratie
[email protected]