Je bent hier:

Een vrijwilligersbeweging is niets zonder de inzet van talloze vrijwilligers. Van onze 9.250 scouts en gidsen zijn er ongeveer een 1.500 stuks die onder de categorie ‘vrijwilliger’ vallen. Dat gaat van JVG-leidster, tot comité-voorzitter, materiaalmeester, kok op Saamdagen tot voorzitter van het Federaal Bestuur. Een bonte verzameling vrijwilligers, waar ieder zijn eigen engagement kiest. 

Voor elke motivatie is er een engagement.

Bij FOS Nationaal zijn we steeds op zoek naar helpende handen en nieuwe inzichten. Wil je graag vrijwilliger worden bij FOS Open Scouting? Kom dan vrijblijvend op gesprek. Spreek onderstaande stafmedewerker aan met wat jouw verwachtingen zijn en zij helpt jou verder met het vinden van de juiste ploeg. 

Vrijwilligersbeleid

Ons landelijk secretariaat is een tweede thuis voor veel vrijwilligers. Je kan vergaderzalen en materiaal gebruiken. Daarnaast zijn er ook nog ontspannende vrijwilligersevenementen, kunnen jullie gratis vorming volgen, onkosten indienen ... en zoveel meer. Meer informatie kan je ook terugvinden in ons vrijwilligershoekje.

Ploegen en werkgroepen

Onze nationale structuur bestaat uit ploegen en werkgroepen. Zo kan je binnen jouw interesses een engagement opnemen. 

Lop

Heb je een vraag?

Lop helpt jou graag verder!

Lop is verantwoordelijk voor het uitvoeren van ons beleid rond diversiteit en visie samen met onze enthousiaste vrijwilligersploegen
[email protected]

Niet gevonden wat je zoekt?

Zoeken